• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
13 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Tip:
Particulara
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Sweet Baby

Cresa Sweet Baby prima unitate specializata si dotata conform necesitatilor copiilor cu varste cuprinse intre 3 luni si 3 ani.

Cresa Sweet Baby este situata pe str. Elena Cuza nr 36 - 38 Sector 4, Bucuresti, in vecinatatea Parcului Tineretului.

Cresa Sweet Baby functioneaza intr-o vila noua, structurata pe 3 niveluri, cu o...

Cresa Sweet Baby prima unitate specializata si dotata conform necesitatilor copiilor cu varste cuprinse intre 3 luni si 3 ani.

Cresa Sweet Baby este situata pe str. Elena Cuza nr 36 - 38 Sector 4, Bucuresti, in vecinatatea Parcului Tineretului.

Cresa Sweet Baby functioneaza intr-o vila noua, structurata pe 3 niveluri, cu o suprafatã de 800mp amenajata si dotata adecvat categoriei de varsta careia i se adreseaza (0 - 3 ani).

Cresa Sweet Baby detine o curte de 500mp prevazuta cu spatii de joaca si este dotata cu mobilier si jucarii importate din Germania.

incepand cu 3 luni pana la 3 ani;
grupa mini - (3 luni - 12 luni);
grupa midi - (1 an - 2 ani);
grupa Maxi - (2 ani - 3 ani);

program scurt: 08:00 - 12:00;
program mediu: 08:00 - 15:00;
program lung: 08:00 - 18:00;

inscrierile se fac pe tot parcursul anului in functie de disponbilitatea locurilor;

program scurt: 900 RON;
program mediu: 1150 RON;
program lung: 1400 RON;

masa copiilor in cadrul cresei particulare Sweet baby va fi in sistem catering asigurat de o firma specializata in bucataria celor mici care detine aviz sanitar veterinari pentru "catering crese si gradinite" ( avizata si de specialist in nutritive);

da

curte generoasa de 500mp prevazuta cu spatii de joaca;

supraveghere si control permananent

specialisti cu studii superioare in domeniul psihologiei copilului, pshihopedagogie speciala pentru bebelusi, terapia limbajului si terapie si compensare in comunicare;

5 sali de joaca, individuale fata de salile de dormit;
4 sali de dormit;
2 sali de mese;
2 bai cu spatiu special amenajat pentru sugari;
un grup sanitar;
1 bucatarie;
un cabinet medical;

Opinii utilizatori

O cresa adevarata
De Adriana stan pe 07 Iulie 2011

Azi am fost si noi la vizionare. Eu,sotul si piticul nostu de 1,6 ani. Ne-a placut foarte mult.E mare,spatioasa, loc mare de joaca amenajat in curte, totul e curat, nou si au muuuulte jucarii. La plecare Alexut nu mai vroia sa plece. Am mai vazut si alte crese din zona, dar ne-am decis sa-l aducem aici. E cea mai potrivita pt al doilea camin al lui Alex.

Cresa Sweet Baby
De Rocsana pe 30 Iunie 2011

Sunt mamica de baietel de 1 an si sase luni pe care l-am inscris la aceasta cresa. Pot sa spun ca sunt tare multumita si placut surprinsa de evolutia piticului. Recomand tuturor mamicilor sa-si duca bebeii acolo. Sunt in siguranta si pe maini bune.

Cresa Sweet Baby
De Florin pe 17 Mai 2011

Am fost si am vazut aceasta cresa. Nu pot sa spun ca este cea mai tare cresa din tot Bucurestiul daca nu din tara. Totul atat de perfect si calitativ. Nu se poate compara. Este ceva extraordinar. Recomand oricui sa mearga sa vada si va fi cu siguranta super incant! Copilul meu are tot ce isi poate dori acolo de la calitate servicii si personal. Recomand oricui aceasta cresa.

Contact Cresa Sweet Baby

Adresa

Elena Cuza, 36-38, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Zona Tineretului
Site www.cresasweetbaby.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.