• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Timisoara
Tip:
Particulara
Tarife:
500 - 1.000 ron

Cresa Mini Kids Timisoara

Departe de poluarea si galagia traficului rutier cresa Mini Kids este localizata intr-o zona linistita de case si se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 luni si 4 ani.

Cladirea in care ne desfasuram activitatea este foarte luminoasa si spatioasa oferind copiilor tot confortul de care acestia au nevoie pentru a se simti bine....

Departe de poluarea si galagia traficului rutier cresa Mini Kids este localizata intr-o zona linistita de case si se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 luni si 4 ani.

Cladirea in care ne desfasuram activitatea este foarte luminoasa si spatioasa oferind copiilor tot confortul de care acestia au nevoie pentru a se simti bine.

Spatiul verde care se intinde pe o suprafata de 600 mp este amenajat ca un adevarat paradis pentru copii.

Programul "Time Out" – Oricand aveti nevoie de putin timp liber copilul dvs isi poate petrece timpul alaturi de echipa Mini Kids.

In timp ce acesta se joaca si isi face noi prieteni dvs va puteti organiza timpul exact asa cum aveti nevoie. Programul "Time Out" se poate extinde si pe perioada noptii insa este necesara o programare cu cel putin 24 ore inainte.

varsta cuprinsa intre 4 luni si 4 ani;

program scurt fara masa de pranz: 08:00 – 12:30;
program scurt cu masa de pranz: 08:00 – 14:00;
program scurt dupa-masa: 14:00 – 19:00;
program lung: 08:00 – 19:00;

program scurt fara masa de pranz: 450 RON
program scurt cu masa de pranz: 650 RON
program scurt dupa-masa: 500 RON
program lung: 900 RON

reduceri:

pentru familiile cu doi copii, cel de-al doilea copil va avea o reducere de 100 RON / luna pentru tipul de program ales;

pentru orice recomandare din partea parintilor care au deja copilul inscris la noi, se acordã o reducere de 70 RON la taxa lunara urmatoare;

pentru plata in avans a 12 luni, beneficiati de o luna gratuit;

bucatarie proprie;

spatiul verde se intinde pe o suprafata de 600 mp fiind amenajat ca un adevarat paradis pentru copii;
pe langa jocurile si jucariile existente, specifice varstei, mai exista si o multitudine de pomi fructiferi: ciresi, meri, peri, visini, gutui care cu siguranta vor trezi interesul copilasilor;

cresa este dotata cu un sistem de supraveghere dotat cu 2 camere video interioare si 2 camere exterioare;

biblioteca pentru mamici – ne-am gandit ca intr-o lume a copiilor ar trebui sa le dedicam si parintilor un mic coltisor. Am adunat in biblioteca noastra numai volume si carti dedicate in special mamicilor si viitoarelor mamici, si de ce nu si taticilor;

atunci cand nu mai stiti ce retete sa pregatiti pentru micutul dvs, vreti sa cunoasteti limbajul copiilor, sau doriti sa fiti o mama/tata bine informat(a) – este posibil ca in biblioteca nostra sa gasiti raspunsul la toate intrebarile;

trei camere cu dubla functionalitate;
doua grupuri sanitare, doua ludoteci (sali pentru activitati recreative);
sala de mese;
de sala de primire a copiilor si parintilor;
bucatarie;
cabinet medical;
grup sanitar pentru personal si spatiu administrativ;

Opinii utilizatori

Contact Cresa Mini Kids Timisoara

Adresa

Vasile Mioc, 6, Timis, Timisoara

Site www.minikids.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.