• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 5
Tip:
Particulara
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron; > 1.400 ron

Cresa Micul Fluturas

Cresa Micul Fluturas va ofera solutii flexibile pentru ingrijirea copiilor!

Anii petrecuti la cresa sunt ani ce formeza copilul si este scopul nostru de a crea activitati ce vor ajuta copilul sa-si dezvolte foarte mult abilitatile.

Dezvoltarea si ingrijirea copiilor este foarte importanta pentru noi. Scopul nostru este de a crea...

Cresa Micul Fluturas va ofera solutii flexibile pentru ingrijirea copiilor!

Anii petrecuti la cresa sunt ani ce formeza copilul si este scopul nostru de a crea activitati ce vor ajuta copilul sa-si dezvolte foarte mult abilitatile.

Dezvoltarea si ingrijirea copiilor este foarte importanta pentru noi. Scopul nostru este de a crea un mediu atractiv si potrivit dezoltarii abilitatilor copiilor folosind materiale inovatoare. Astfel se stimuleaza increderea copiilor si dezvoltarea personalitatii fiecaruia prin jocuri educative.

Cresa pune la dispozitia parintilor programe flexibile de ingrijire a copiilor pe perioade part-time sau full time.

Avantajele pe care le ofera Cresa Micul Fluturas:

colaborare cu Clinica Medicala Unirea Kids pentru a va asigura pachetul complet de 4 analize la inscriere gratuit
locatie foarte accesibila;
calitatea serviciilor oferite;
oportunitatea parintilor de a personaliza dezvoltarea copilului potrivit dorintelor;
atentie sporita pentru sanatatea si protectia copilului;
posibilitatea de a urmari zilnic evolutia copilului prin intermediul fiselor personale;

de la 3 luni la 4 ani

programul general este de luni pana vineri de la 07:30 la 19:00 cu posibilitate de extindere zilnica, in weekend sau pe timpul noptii;

posibilitate de organizare de petreceri, zile de nastere;

pe tot parcursul anului;

copilul trebuie sa fie clinic sanatos;
fisa medicala va fi completata de medicul pediatru, la aceasta se ataseaza rezultatul examenului coproparazitologic si exudatului faringian;

program scurt: 07:30 - 13:00 - 850 RON;
Program prelungit: 07:30 - 18:00 / 19:00 - incepand cu 1200 RON;

in sistem catering

la varste mici conform programului agreat impreuna cu parintii;
pauza de somn in general intre 13:00 - 15:30;

in interior spatii dotate cu jocuri si materiale educative si in exterior curte amenajata;

supraveghere permanenta, sistem video de supraveghere;

asistenta medicala permanenta, colaborare cu medic pediatru o data pe saptamana;
pshihoterapeut ce urmareste evolutia copiilor zilnic si se ocupa de programele educative special create pe grupe de varsta;

3 sali de joaca dotate corespunzator cu materiale educative dar si recreative;
2 dormitoare;
3 grupuri sanitare;
gradina;

Opinii utilizatori

Contact Cresa Micul Fluturas

Adresa

Uranus, 132, Bucuresti, Sectorul 5

Reper 13 Septembrie - Marriott
Site www.miculfluturas.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.