• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Localitate:
Brasov
Tip:
Particulara
Tarife:
< 500 ron

Cresa Lia Butterfly

"Un copil fericit, un parinte multumit"!

Cresa Lia Butterfly face inscrieri pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 luni - 4 ani.

Pentru mai multe detalii va asteptam la numerele de telefon 0728.449.071 / 0753.524.533.

"Un copil fericit, un parinte multumit"!

Cresa Lia Butterfly face inscrieri pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 luni - 4 ani.

Pentru mai multe detalii va asteptam la numerele de telefon 0728.449.071 / 0753.524.533.

copii cu varsta cuprinsa intre 4 luni si 4 ani;

program scurt: 08:00 - 16:00;
program lung: 08:00 - 18:00;

400 - 450 + 12 lei/zi masa

da

spatii de joaca special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative atat in interior cat si in curtea cresei.

supraveghere si control permanent; supraveghere video; interfon

asistenta medicala permanenta;

Opinii utilizatori

Multumire maxima
De Ionela Melnic pe 12 Noiembrie 2013

Fetita mea este la aceasta cresa de la 11 luni. Si-a dezvoltat abilitatile de comunicare, psihomorii si de relationare cu alti copii intr-un timp foarte scurt de la momentul la care am dus-o la aceasta cresa. Este o atmosfera foarte calda, iar personalul cresei isi adapteaza raporturile fata de copilasi in functie de necesitatile fiecaruia.

Contact Cresa Lia Butterfly

Adresa

Mircea cel Batran, 20, Brasov, Brasov

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.