• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Cluj Napoca
Tip:
Particulara
Tarife:
< 500 ron

Cresa Kidzone

Kidzone Cluj-Napoca va ofera cele mai moderne si eficiente cursuri de limba engleza pentru cei mici. Oferim cursuri personalizate, interactive, eficiente si folosind metode de predare moderne. Materialele folosite sunt de succes peste tot in lume. Personalul calificat al KidZone va sta la dispozitie pentru orice informatii.

Kidzone Cluj-Napoca va ofera cele mai moderne si eficiente cursuri de limba engleza pentru cei mici. Oferim cursuri personalizate, interactive, eficiente si folosind metode de predare moderne. Materialele folosite sunt de succes peste tot in lume. Personalul calificat al KidZone va sta la dispozitie pentru orice informatii.

19-36 de luni

de luni pana vineri 7:30 - 14:00:
07:30 - 08:00 sosirea copiilor;
08:00 - 10:15 dezvoltare personala prin activitati distractive;
10:15 - 10:45 snack (gustare);
10:45 - 13:30 activitati educationale;
13:30 - 14:00 plecarea copiilor

5 zile/saptamana - 325 ron;
3 zile/saptamana - 195 ron.
(Preturile includ toate materialele folosite. Nu sunt incluse scutecele si snack-ul.)

Oferte, reduceri:
10 % reducere primele 2 luni (septembrie si octombrie) pentru inscrieri inainte de 10 septembrie;
5 % reducere primele 2 luni (septembrie si octombrie), pentru copiii care isi aduc un prieten.

Firma KidZone nu este platitoare de TVA.

nu

nu

Opinii utilizatori

Contact Cresa Kidzone

Adresa

Turzii, 29, Cluj, Cluj Napoca

Site www.kid-zone.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.