• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Kids Green Center
5 opinii
Localitate:
Timisoara
Tip:
Particulara
Tarife:
500 - 1.000 ron

Cresa Kids Green Center

Cresa Kids Green Center se afla intr-o zona linistita a orasului, cu peste 1000 mp spatiu de joaca, care promoveaza o educatie de calitate.
La Kids Green Center, micutii invata inot, dansuri de societate, teatru de papusi, karate

Cresa Kids Green Center se afla intr-o zona linistita a orasului, cu peste 1000 mp spatiu de joaca, care promoveaza o educatie de calitate.
La Kids Green Center, micutii invata inot, dansuri de societate, teatru de papusi, karate

1 an - 6 ani

program scurt 07:00 - 12:00;
program normal 07:00 - 14:00;
program prelungit 07:00 - 19:00

tot timpul anului in limita locurilor disponibile

program scurt 90 Euro
program normal 100 Euro
program prelungit 140 Euro

in sistem catering;
4 mese / zi

in intervalul orar 13:00 - 15:30

spatii de joaca special amenajate pentru desfasurarea de activitatie recreative;
1000 mp

supraveghere si control permanent

asistenta medicala permanenta;
asistenta psihologica

sali de clasa spatioase;
dotari moderne;
materiale didactice;
jucarii

Opinii utilizatori

Ok
De Cristina pe 05 Februarie 2015

Pretul este pentru 1 copil? daca duc 2 copii la program prelungit trebuie sa platesc dublu?

Cresa Kids Green Center
De Timea pe 24 Mai 2011

Super sunt si foarte flexibili, iau bebei si de la 9 luni.

Cresa Kids Green Center
De Gratiela pe 03 Noiembrie 2010

E foarte fain. Fetele sunt foarte deschise, comunicative. Le pot suna sa vad ce face copilul si isi dau interesul in a avea grija de fiecare copil. Eu la al meu ii lasam medicamente, siropuri, picaturi. Si toate au mers foarte bine. Sunt foarte multumita!

Cresa Kids Green Center
De Vlad pe 23 Ianuarie 2010

E foarte fain, intr-adevar e o atmosfera ca in familie, nu prea se face diferenta ca este copilul acasa sau la gradi, aste e si ideea, si invata mult mai multe decat va puteti imagina in atmosfera asta destinsa si prietenoasa. Cred ca asa ar trebui sa fie toate gradinitele si cresele, copii sa nu simta mare diferenta intre ambianta de acasa si cea de la gradi, e tare fain si copilul e foarte multumit. Va multumesc pentru tot.

Foarte buna
De Flavia pe 04 Ianuarie 2010

Imcercati ca merita.

Contact Cresa Kids Green Center

Adresa

Herculane, 8, Timis, Timisoara

Telefon 0722.139.023
Email cammy_cz@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.