• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Cresa Gradinita Montessori Otopeni - Aurelia Damian - D.I.B.
1 opinie
Localitate:
Sectorul 1
Tip:
De stat

Cresa Gradinita Montessori Otopeni - Aurelia Damian - D.I.B.

Das Internationale Bildungszentrum "Aurelia Damian" continua experienta acumulata cu Cresa Children's Planet, ca o crestere fireasca si o continuitate pentru copiii nostri de la cresa.

Pedagogia Montessori sta la baza desfasurarii activitatii centrului, centrul adresandu-se copiilor cu varste cuprinse intre 4 luni - 10 ani,...

Das Internationale Bildungszentrum "Aurelia Damian" continua experienta acumulata cu Cresa Children's Planet, ca o crestere fireasca si o continuitate pentru copiii nostri de la cresa.

Pedagogia Montessori sta la baza desfasurarii activitatii centrului, centrul adresandu-se copiilor cu varste cuprinse intre 4 luni - 10 ani, prin crearea urmatoarelor grupe:

1. sediul din Otopeni - Odai - strada Grivita - grupa de cresa, grupa de gradinita

Activitatea noastra are ca fundament Pedagogia Montessori.

Educatia alternativa Montessori, in viziunea celei care a fundamentat-o dr. Maria Montessori, isi propune sa invete copilul sa gandeasca si sa actioneze independent, intr-o maniera responsabila.

Un model alternativ de educare bazat pe cultivarea increderii in sine. Fiecare copil se naste cu un potential unic ce trebuie valorificat, copilul nefiind doar un "vas gol" care asteapta sa fie umplut.

Filosofia ei a pornit de la premiza fundamentala ca toti copiii invata cel mai bine atunci cand li se da posibilitatea sa aleaga si sa descopere in felul lor propriu. Cea mai cunoscuta parafraza a metodei este "Sa nu faci niciodata pentru un copil ceea ce poate face si singur." (Maria Montessori)

Metoda Montessori se bazeaza pe rezultatele cercetarii intreprinse de Maria Montessori care a definit o filosofie a dezvoltarii umane. Aceasta a fost scanteia care a determinat, mai tarziu, influente importante in abordarile curriculare din invatamantul Montessorian din intreaga lume. Ariile de dezvoltare Montessori sunt o abordare integrata a mai multor domenii, existand legaturi intre disciplinele studiate: studii ale universului fizic, lumea naturii, experienta omului. In acest fel, o lectie duce la multe altele, fiind un program de invatare individuala.

Atunci cand mediul raspunde tuturor trebuintelor copiilor, acestia devin, fara vreo manipulare din partea adultului, sanatosi fizic, impliniti intelectual si psihologic, foarte bine educati, emanand bucurie si bunatate unul fata de altul. Aceasta baza solida ii va permite copilului educat intr-un mediu Montessori sa beneficieze de ea pe tot parcursul educatiei scolare, pe tot parcursul vietii. Metoda Montessori este o metoda universala, iar atunci cand este practicata corect are potentialul de a ghida omenirea spre pace, a carei exersare incepe cu fiecare individ.

Care sunt rezultatele Metodei Montessori?

In urma Metodei Montessori, copiii pot atinge performante educationale mult peste nivelul mediu formate cu ajutorul jocului si intr-un mod distractiv. Ei vor fi capabili sa primeasca cu placere si cu interes sarcinile scolare chiar si sa-si asume alte sarcini. S-a dovedit faptul ca se formeaza caracterul, formarea acestuia fiind la fel de importanta ca si formarea academica.

Copiii isi dezvolta o atitudine pozitiva fata de scoala si de invatare si un comportament social placut, calm si dezinhibat. Se dezvolta o curiozitate statornica si concentrare, initiativa si perseverenta, incredere in sine, simtul ordinii, abilitatea de a lua decizii, simtul responsabilitatii, deprinderi de autocontrol si autodisciplina.

3-5

Opinii utilizatori

Felicitari pentru mutare!!!
De SERGIU MANEA pe 13 Ianuarie 2014

Va felicit pentru noua locatie de pe strada Oituz, pe partea cu Primaria- Otopeni, aveti o locatie superba, dar schimbati si pe aceasta pagina adresa, ca v-am gasit cu greu, noroc cu Facebook-ul. Succes!

Contact Cresa Gradinita Montessori Otopeni - Aurelia Damian - D.I.B.

Adresa

Grivita, 23, Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.