• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Tip:
Particulara
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Copiii Montessori

Cresa "Copiii Montessori" este prima cresa care aplica alternativa pedagogica Montessori si metoda ESPERE de comunicare, pentru copiii cu varsta de la 1 an pana la 3 ani.

Perioada de la nastere pana la 3 ani este cea mai importanta in viata unui copil. Dr. Montessori spunea ca in aceasta perioada, trebuie sa lasam copilul liber...

Cresa "Copiii Montessori" este prima cresa care aplica alternativa pedagogica Montessori si metoda ESPERE de comunicare, pentru copiii cu varsta de la 1 an pana la 3 ani.

Perioada de la nastere pana la 3 ani este cea mai importanta in viata unui copil. Dr. Montessori spunea ca in aceasta perioada, trebuie sa lasam copilul liber sa-si duca la bun sfarsit scopul de autocreere. Rolul nostru este acela de a-l insoti pe copil in aceasta aventura prin pregatirea unui mediu propice dezvoltarii lui complete.

Am gandit totul astfel incat fiecare copil sa fie indrumat spre independenta, constiinta sociala, respect si dragoste pentru invatare.

Micutilor li se ofera oportunitati de dezvoltare psihologica, sociala si emotionala. Exercitiile din timpul programului includ exercitii senzoriale, de viata practica, limbaj, de dezvoltare a abilitatilor motrice precum si de arta si cultura.

In multe privinte aceasta este prima experienta a copilului ca membru al proriei sale societati. Copilul este incurajat sa devina un membru important in functionarea eficienta a acestei societati, astfel fiindu-i alimentate sentimentele de mandrie si demnitate. Asteptandu-si randul, impartitul cu ceilalti si rabdarea sunt lectii importante pe care fiecare copil le invata.

Pedagogul Montessori ofera micutului dragoste, caldura si rabdare atat de esentiale la aceasta varsta. Punem accent pe importanta pastrarii unui mediu linistit, pe satisfacerea tuturor nevoilor copilului, acestea devenind principalele noastre scopuri.

Grupa este formata din varste mixte. Astfel, copiii mai mici au sansa sa-i observe pe cei mai mari, fiind motivati intrinsec sa copieze actiunile lor. Cei mai mari isi gasesc satisfactie in rolul lor de indrumator si ii invata pe cei mici, astfel hranind-si increderea in propriile forte.

Clasa are un program de rutina pe parcursul intregii zile. Copiii incep sa fie incurajati sa renunte la scutece numai cand acestia arata semne ca sunt pregatiti.

Hrana este importanta pentru ca micutii nostri sa creasca sanatosi. De aceea ne straduim sa alegem ingrediente proaspete si pe cat posibil ecologice si colaboram cu specialisti in nutritia copilului, pentru a le asigura acestora cantitatile optime de nutrienti pe stadii de varsta.

Copiii sunt adesea incurajati sa manance singuri, bineinteles, personalul ajutand fiecare copil in parte pe timpul meselor, daca este nevoie.

Activitati educationale ce urmaresc curriculum national Montessori aprobat MECT.

Limba engleza intensiv (in timpul programului una dintre educatoare va comunica cu copiii in engleza).

Activitati complementare: modelaj, pictura, programul "Baby gym" realizat in colaborare cu centrul Kineto Bebe.

pentru copiii cu varsta de la 1 an pana la 3 ani;
2 grupe de copii intre 1 si 3 ani in limita a 30 de locuri;

program scurt ( cu mic dejun si gustare) 08:00 - 12:00;
program normal ( cu mic dejun, pranz, 2 gustari si somn) 08:00 - 16:30;

tarif (re)inscriere anuala - 300 RON (se plateste odata pe an scolar la inscriere si este nereturnabila);

program scurt ( cu mic dejun si gustare) 950 RON;
program normal ( cu mic dejun, pranz, 2 gustari si somn) 1250 RON;

pentru plata tarifului anual intr-o singura transa (septembrie) se acorda o reducere de 15%;
pentru plata tarifului anual in doua transa (septembrie, februarie) se acorda o reducere de 10%;
se acorda o reducere de 20%* pentru al doilea copil inscris, al aceleiasi familii;
tariful pentru programul pana la 18:30 include baby gym sau pictura si modelaj de cel putin 2 ori pe saptamana;

doua mese principale (mic dejun - pregatit in bucatarie proprie, pranz - in sistem cattering) si doua gustari (în functie de programul ales);

in intervalul orar: 13:30 - 15:30 odihna; copiii dorm; cei care nu doresc sa doarma vor ramane in sala in grup restrans unde vor fi incurajati sa pastreze linistea pentru colegii care dorm; una dintre educatoare le va citi o poveste sau pur si simplu se vor relaxa; odihna le va oferi copiilor forte noi pentru activitatile din a doua jumatate a zilei;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative;

supraveghere si control permanent;

control medical zilnic din partea unei asistente cu experienta de peste 10 ani in pediatrie
control medical saptamanal din partea Dr. pediatru Ruxandra Draghicenoiu - Institutul de boli infectioase Prof. Dr. Matei Bals;

Opinii utilizatori

Contact Cresa Copiii Montessori

Adresa

Aprodul Purice, 14, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Zona Obor - Mihai Bravu - Ferdinand, punct reper cladirea Spectrum (in spate) sau liceul Iulia Hasdeu
Site cresamontessori.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.