• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Cercelus
11 opinii
Localitate:
Sectorul 3
Tip:
De stat

Cresa Cercelus

Cresa Cercelus este situata in sectorul 3 din Bucuresti.

Cresa Cercelus este situata in sectorul 3 din Bucuresti.

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

Opinii utilizatori

Educatie la cresa cercelus
De Andreea pe 10 Septembrie 2016

D-na Cristina ati intrebat fetita si ea a fost sincera. Nu stie sa minta la varsta asta. Eu cred ca ar trebui sa stati bine de vorba cu doamnele de acolo. Copilul meu nu a fost singurul agresat. Mai este un copil, probabil de varsta fetitei dumneavoastra care am inteles ca are deficiente in vorbire care este lovit chiar de fata cu alti parinti. Mi-a povestit o mamica. Cred ca daca ar citi macar o parte din parinti forumurile am putea face ceva. Mie mi s'a spus ca fara leziuni si fara camere nu se poate face nimic :(

cresa cercelus
De Cristina pe 23 August 2016

Bună ziua.Imi duc copilul de anul trecut din octombrie.Am avut-o mai mult bolnava decât sănătoasă pana acum când mă luat vacanta.Am inscris-o din nou aici măcar pana în primăvara. Acum îmi spune ca nu vrea la copii adică nu mai vrea la grădiniță ce sa înțeleg ca este agresată? Are 2 ani și 10 luni a început sa vb dar când am întrebat-o dacă a fost bătută îmi zicea ca da și când o intrebam unde îmi arata fundulet ul și piciorușele. Dacă aflu ca copii sunt agresați acolo o sa desființez aceasta cresa sau cel puțin persoane care lucrează acolo.Am prins asistenta cu minciuna ca copilul face la olita iar acasă nici măcar nu se atingea de ea.Aveti mare grija ce vorbiți cu directoarea .

Deci....
De Alexandru pe 22 Iunie 2016

Bună ziua, am copilul la această creșă și nu a dat semne că ar fi abuzat( nu vorbește încă) dar ar fi grav dacă este așa, și chiar as vrea să ne spună numele celor care fac așa pt a stopa...deci dacă ne puteți spune numele și grupa....

Nerecomandat
De Andreea pe 16 Iunie 2016

Sincer sa va zic nu stiu exact grupa. Am inteles din unele parti ca ar fi grupa mica. Imediat in dreapta, lana doamna directoare. D'na Ana eu cred ca ar trebui sa ascultati copilul. Nici baietelul meu nu vorbea atunci. Daca evita sa mearga acolo, clar este o problema. Eu am realizat destul de tarziu ca au fost probleme. Pentru mine destul de mari. Regret alegerea facuta. Nu stiu daca e bine sa nominalizez aici persoane, dar o sa las mailul meu si putem lua legatura. trifu_andreea87@yahoo.com. O seara buna!

Dubii in legatura cu Cresa Cercelus
De Ana pe 16 Iunie 2016

Buna ziua tuturor.
Dna Andreea, am nepotica data la acea cresa si cred ca si ea este in situatia baiatului dvs. Din pacate ea nu a inceput sa vorbeasca si nu pot afla cine o abuzeaza fizic sau verbal. Inainte era extrem de fericita cand mergea acolo, acum nu mai vrea si plange rau inainte sa o ducem. Va rog sa-mi spuneti cine l-a batut pe baietel.
Multumesc anticipat!

Informatii suplimentare in legatura cu mesajul postat
De Constantin pe 13 Iunie 2016

Buna Andreea, ma intereseaza mai multe informatii in legatura cu cele mentionate de tine. Ma intereseaza daca stii cine la batut pe copilul tau, un nume evntual daca stii si la ce grupa era, ca sa fie gasita persoana responsabila ca sa fie trasa la raspundere. Pe viitor sa nu mai traumatizeze si alti copii !!! Multumesc anticipat !!!

Nerecomandat
De Andreea pe 18 Mai 2016

Nu recomand Cresa. Copilul meu a fost batut si a ramas cu traume vizibile de acolo.

Cresa Cercelus
De Maria pe 25 Februarie 2014

In legatura cu Cresa Cercelus, de cum intri in incinta, te izbeste un puternic miros de urina, de la toaleta care este in apropiere, ar trebui mai mult interes pentru igiena, ca doar e vorba de copii foarte mici!

Foarte buna
De Ary pe 27 Ianuarie 2014

Este o cresa foarte buna! Nu stiu cum a fost in alti ani, dar in momentul de fata nu mi se cere nicio taxa suplimentara fata de cea lunara, la care primesc si chitanta, asistenta medicala este permanent acolo si sincer chiar am observat o evolutie favorabila a fetitei mele. Fetita mea este trista atunci cand nu merge la cresa. Ii place foarte mult si invata multe lucruri noi. Acuma, la 2 si 2 luni ea vorbeste coerent, stie cantecele, se descurca sa manace singura si stie sa faca la olita. Jos palaria asistentelor si tuturor persoanelor implicate in ingrijirea copiilor!

Cresa Cercelus
De Cristina pe 05 Noiembrie 2013

Da, asa e, numai ca pe langa taxa de inscriere (300 RON) sau reinoirea dosarului sub pretextul ca e nevoie de mobilier sau refacerea bucatarie se mai plateste taxa lunara in functie de zilele petrecute in incinta. Se cere de la obraz taxa lunara de 50 RON pentru fondul clasei si ca nu ar fi de ajuns mai cer la fiecare saptamana servetele si mai stiu eu ce le mai trec lor prin cap. Pantru taxa de inscriere persoana de contact bagata in fata D-na Claudia .
PS. Pentru sumele mai sus mentionate de 50 ron lunar si taxa de inscriere nu va asteptati sa primiti chitanta.

Contact Cresa Cercelus

Adresa

Cercelus, 10-11, Bucuresti, Sectorul 3

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.