• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Localitate:
Oradea
Tip:
Particulara
Tarife:
500 - 1.000 ron

Cresa Casuta lui Winie

Cresa Casuta lui Winie are ca obiectiv crearea unui loc unde copilul este acceptat in functie de propriile nevoi, unde copilul invata sa-i respecte pe cei din jur si sa aprecieze ce inseamna sa faci parte din comunitate, unde copilul invata despre valorile vietii. In cadrul cresei se pot inscrie copii cu varste cuprinse intre1 an si 3 ani.

Cresa Casuta lui Winie are ca obiectiv crearea unui loc unde copilul este acceptat in functie de propriile nevoi, unde copilul invata sa-i respecte pe cei din jur si sa aprecieze ce inseamna sa faci parte din comunitate, unde copilul invata despre valorile vietii. In cadrul cresei se pot inscrie copii cu varste cuprinse intre1 an si 3 ani.

1- 1/2 ani- 3- 1/2 ani

program lung 08:00- 18:00

program lung 08:00- 18:00 650 Ron + 18 Ron masa/ zi

sistem catering

da

curte exterioara cu gazon destinata jocului in aer liber a copilului

asistent medical pediatru permanent, consiliere psihologica de grup si individuala, colaborare cu medic pediatru, colaborare cu medic nutritionist, colaborare cu medic fiziokinetoterapeut

3 sali de grupa, 2 dormitoare, 1 izolator, 3 grupuri sanitare, 1 sala de mese, 1 bucatarie, 1 vestiar

Opinii utilizatori

Cresa Casuta lui Winie
De Maria C pe 19 Mai 2010

La prima impresie imi pare a fi foarte buna.

Contact Cresa Casuta lui Winie

Adresa

Mestesugarilor, 3, Bihor, Oradea

Telefon 0359.452.700/ 0762.608.272
Site www.casutaluiwinie.ro
Email office@casutaluiwinnie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.