• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
8 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Tip:
Particulara
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Busy Bees Academy

Cresa Busy Bees Academy are programe special concepute pe grupe de varsta.

Cresa Busy Bees Academy se deosebeste de orice alt program educativ prin atentia pe care o acorda viitorului copilului dumneavoastra. Cu un personal experimentat si o programa inovatoare, noi oferim copilului o aventura educationala de neegalat.

Copilul...

Cresa Busy Bees Academy are programe special concepute pe grupe de varsta.

Cresa Busy Bees Academy se deosebeste de orice alt program educativ prin atentia pe care o acorda viitorului copilului dumneavoastra. Cu un personal experimentat si o programa inovatoare, noi oferim copilului o aventura educationala de neegalat.

Copilul dumneavoastra va descoperi ca invatarea este amuzanta, construind in acelasi timp relatii solide cu ceilalti copii si cu educatorii – partenerii dumneavoastra in educatia copilului.

3 luni - 1 an (Baby Bees);
1 an - 2 ani (Little Bees);
2 ani - 3 ani (Running Bees);
3 ani - 4 ani (Building bees);

program scurt: 08:00 - 13:30;
program prelungit: 08:00 - 18:30;

in limita locurilor disponibile

program scurt: 1200 RON;
program prelungit: 1400 RON (cu posibilitate de extindere pana la ora 20:30 cu 40 RON / ora);
program partial: minim 2 zile / saptamana, cu plata pe zi 80 RON / zi;
program "Baby Bees": 08:00 - 18:30 1600 RON / zi (grupa de varsta 3 - 12 luni);

la aceste tarife se aplica: 20% reducere pentru perioada 01 Iunie - 31 August!

alimentele vor fi preparate in bucataria proprie, cu meniu diversificat ce respecta necesitatile nutritionale specifice fiecarei grupe de varsta;
parintii vor fi informati asupra meniului zilnic la inceputul fiecarei saptamani;

pentru grupa sugari la ora 11:00 - 12:00 si 15:30 - 17:00;
pentru celelalte grupe: 13:45 - 15:15

curte exterioara (loc de joaca): curte 250 mp

supraveghere si control permanent

copiii vor fi consultati in fiecare dimineata de catre medicul centrului nostru, in cabinetul medical;

spatiile gradinitei sunt dotate cu mobilierul prestigioasei firme Wesco, specializata in mobilier si jucarii pentru copii;
4 sali cu dubla functionalitate (parter si etaj);
2 sali pt activitati optionale-gimnastica (mansarda);
2 bai, 2 grupuri sanitare si spatiu special amenajat pentru sugari;
cabinet medical (parter);
camera de izolare" destinat copiilor carora li se depisteaza semne de boala la controlul medical;
bucatarie si spatiu special de depozitare - separat de intrarile copiilor (demisol);

Opinii utilizatori

Nepasare fata de copii
De Bejan Raluca pe 01 Septembrie 2015

Am incercat sa merg cu cea mica la aceasta gradinita. Ne-am razgandit vazand cu cata lipsa de interes sunt tratati bebelusii, sunt practic ignorati

Excelenta din toate punctele de vedere
De Gabriela pe 12 Aprilie 2014

Am baietelul inscris la cresa de aproximativ doua luni. Tin sa mentionez, ca pana acum sunt mai mult decat multumita. Mesele sunt respectate si mancarea este conform cu ceea ce mi s-a spus, se prepara zilnic, se urmeaza schema de diversificare asa cum ne-a recomandat noua pediatrul.

Copilul este foarte bine ingrijit, doamnele de la cresa sunt foarte afectuase si foarte atente la nevoile tuturor bebelusilor. Faptul ca au asistenta medicala zilnica (o asistenta foarte draguta si 2 medici) ma face sa stau linistita in privinta sanatatii micutului meu.

Copilul este vesel, este mereu curat la hainute. Ni se trimit poze prin Dropbox si surprind in diferite momente starea copilului.

Sper ca serviciile cresei sa fie aceleasi si in continuare. Multumim Doamnelor de la Busy Bees Academy.

Un loc de poveste!
De Alisa pe 25 Ianuarie 2014

Am fost la cresa Busy Bees la o vizionare. Personalul este mai mult decat amabil si locatia este ideala pentru ca micutul tau sa isi petreaca acolo primii ani de viata. Ce ii invata acolo nu se invata in multe locuri, pretul este mai mult decat justificat. Recomand.

Cresa Gradinita Busy Bees Academy
De Mihaela pe 14 Iulie 2011

Va scriu din partea Cresei-Gradiniteti BUSY BEES ACADEMY.

Targetul nostru sunt parintii care doresc sa ofere ceea ce este mai bun pentru copilul lor.
Suntem o Cresa Gradinita privata, cu standare ridicate. Tindem spre perfectiune.

Va invit sa vizitati site-ul nostru :
www.busybees.ro sau www.cresabusybees.ro
Va asteptam cu drag!

Echipa BBA

Cresa Busy Bees Academy
De Adriona pe 29 Aprilie 2011

O fi super cresa, si comparand cu pretul cerut de bone nu pare scump, insa comparand cu alte crese e scump rau, clar tintesc un client cu potential financiar mult peste medie.

Cresa Busy Bees Academy
De Andreea pe 24 Martie 2011

Un loc minunat. Am fetita de 1 an si 1 luna si sunt hotarata sa o dau la aceasta cresa. Spatiu cald, mult diferit de celelalte cresa / gradinite vizitate, iti creaza acel sentiment de :"acasa". Personalul este orientat spre nevoile copiilor, abordarea celor de acolo este dincolo de ceea ce inseamna ingrijirea si supravegherea primara. Este impresionant sa vezi copiii de 2-3 ani mancand singuri, foarte curat si frumos,dupa numai cateva luni de gradinita (evident supravegheati si ajutati la nevoie). Copiii sunt foarte mult stimulati prin activitati zilnice,le-am vazut si lucrarile, minunate "opere de arta" pentru aceasta varsta. Va recomand cu caldura vizitarea acestui spatiu pentru copilul/copiii dumneavoastra. Mie mi-a ramas la suflet si pot sa-l descriu intr-un cuvant ca fiind un loc minunat!

Cresa Busy Bees Academy
De Daniela pe 19 Martie 2011

Am fost foarte impresionata de calitatea serviciilor si de amabilitatea staff-ului.

Cresa Busy Bees Academy
De Lazariuc Ana pe 30 August 2010

Special - acesta este cuvantul care caracterizeaza acest centru dedicat educarii copiilor cu varste mici si foarte mici. Activitatile sunt special concepute pe grupe de varsta, centre de interes, program de invatare a limbii engleza prin muzica-inedit si programul de gym pt copii de la cateva luni.

Contact Cresa Busy Bees Academy

Adresa

Maria Ghiculeasa, 19, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Parcul Circului / Barbu Vacarescu
Site www.cresabusybees.ro
www.busybees.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.