• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Berceni III
11 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Tip:
De stat

Cresa Berceni III

Opinii utilizatori

niciuna, deocamdata
De Puiu Mihaela pe 30 Ianuarie 2012

Buna seara , as dori si eu informatii despre aceasta cresa. Deoarece este una din cresele mai apropiate de serviciu si domiciliu la care vreau sa-mi inscriu bebelusi (am doi gemeni).Multumesc frumos, Mihaela.

Cresa Berceni III
De Iuliana istrate pe 29 Martie 2011

Este o cresa oribila si de aceea mi-am retras copilul de la aceasta cresa unul din motive fiind acela ca am surprins-o pe directoarea cresei de la prima ora a diminetii cu tigarea in gura langa grupele de copii.

Cresa Berceni III
De Stanescu adriana pe 29 Martie 2011

Am avut copilul la aceasta cresa pana in anul 2010 si va pot spune ca este o cresa mizerabila, iar directoarea este o "doamna" foarte impertinenta.

Cresa Berceni III
De Adriana pe 05 Februarie 2011

Cresa buna, dar se intra foarte greu.

Cresa Berceni III
De Neagu nicoleta pe 28 Octombrie 2010

Buna ziua. As dori si eu mai multe informatii despre cresa III. Multumesc.

Cresa Berceni III
De Badea stefania pe 16 Septembrie 2010

O super cresa!

Cresa Berceni III
De Nicoleta pe 01 Iunie 2010

Vreau sa stiu mai multe informatii despre aceasta cresa gen: program, varsta de la care sunt acceptati, tarife.

Cresa Berceni III
De Marius 27 pe 06 Aprilie 2010

Totul e perfect acolo.

Cresa Berceni III
De Monica pe 07 Martie 2010

De la ce varsta pot fi acceptati la cresa?

Cresa
De Nikolici pe 24 Februarie 2010

Ai putea sa imi spui cat de usor ai inscris-o?

Contact Cresa Berceni III

Adresa

Secuilor, 1A, Bucuresti, Sectorul 4

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.