• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Timisoara
Tip:
Toate
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Barbie

In cadrul centrului Barbie exista grupa junior pentru copii cu varsta intre 1 si 3 ani. Gradinita este deschisa pe tot parcursul anului. Clubul vacanta functioneaza in perioada vacantelor, cu activitati recreative, artistice si sportive.Mesele sunt pregatite si servite in bucataria proprie. Odihna si somnul de dupa-amiaza au loc in dormitoare...

In cadrul centrului Barbie exista grupa junior pentru copii cu varsta intre 1 si 3 ani. Gradinita este deschisa pe tot parcursul anului. Clubul vacanta functioneaza in perioada vacantelor, cu activitati recreative, artistice si sportive.Mesele sunt pregatite si servite in bucataria proprie. Odihna si somnul de dupa-amiaza au loc in dormitoare special amenajate.

1- 3 ani

programul este flexibil, ajustat nevoilor dumneavoastrsi ale copilului, intre orele 08:00- 18:00 sau mai tirziu program normal sau program prelungit

bucatarie proprie

odihna si somnul de dupa-amiaza au loc in dormitoare special amenajate

special amenajat atit in interiorul gradinitei cit si intr-un spatiu de joaca de 300mp cu gazon in curte

sistem de monitorizare a activitatii prin supraveghere video, sistemul functioneaza 10 ore pe zi - informatia este stocata timp de o saptamana

asistenta psihologica, control si asistenta medicala permanenta

Opinii utilizatori

Contact Cresa Barbie

Adresa

Ulpia Traiana , 25 , Timis, Timisoara

Site www.gradinita-barbie.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.