• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Localitate:
Sectorul 3
Tip:
Particulara
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Acorns

In cadrul cresei Acorns sunt 2 grupe de copii fiecare cu personalul sau educational si anume: Tiny Tots apartine celei mai mici grupe de varsta 12 luni - 18 luni si Busy Bees are in componenta copii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 6 luni si 3 ani. Spatiile sunt dotate cu mobilier si jucarii specifice varstei si sunt concepute pentru a ajuta...

In cadrul cresei Acorns sunt 2 grupe de copii fiecare cu personalul sau educational si anume: Tiny Tots apartine celei mai mici grupe de varsta 12 luni - 18 luni si Busy Bees are in componenta copii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 6 luni si 3 ani. Spatiile sunt dotate cu mobilier si jucarii specifice varstei si sunt concepute pentru a ajuta copilul sa invete prin joaca intr-o modalitate structurata, dar in acelasi timp distractiva.

12 luni - 3 ani

program scurt 09:00 - 13:00;
program prelungit 08:00 - 18:00

program scurt: 09:00- 13:00 1000 RON;
program prelungit: 08:00- 18:00 1300 RON

bucatarie proprie

13:00- 16:00

curte exterioara, spatiu interior de joaca

geamurile sunt protejate, mesele au coltare de plastic pentru a preveni eventualele accidente, iar prizele au capace de siguranta, suprafata care protejeaza curtea este creata special pentru cei mici, pentru a preveni accidentele inevitabile

spatiile sunt dotate cu mobilier si jucarii specifice varstei, materiale educationale de cea mai buna calitate

Opinii utilizatori

Adresa si detaliile nu corespund
De Alexandru pe 26 Martie 2015

Buna Ziua,

Am ajuns pe site-ul loc si adresa nu corespunde, nu e la adresa indicata pe copilul.ro. Iar preturile sunt duble.
Program scurt
Program: 9 am – 1 pm
Preț: 2,200 lei/mo

Program lung
Program: 8 am – 6 pm
Preț: 2,500 lei/mo

Undeva se strecoara o eroare.

Stima

Contact Cresa Acorns

Adresa

Chiparosului, 36, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.acorns.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.