• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
8 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Tip:
Particulara
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Clubul Spiridusilor

Clubul Spiridusilor ofera un program de cresa unde se pot inscrie copiii cu varste cuprinse intre 1 an si 2 ani.

Cresa ofera 2 tipuri de programe si anume:

1 Program scurt 08:00 - 16:00;
2 Program lung 08:00 - 18:00 se poate prelungi la cerere pana la ora 19:00/20:00;

Grupele sunt formate din 6 copii. Cresa ofera...

Clubul Spiridusilor ofera un program de cresa unde se pot inscrie copiii cu varste cuprinse intre 1 an si 2 ani.

Cresa ofera 2 tipuri de programe si anume:

1 Program scurt 08:00 - 16:00;
2 Program lung 08:00 - 18:00 se poate prelungi la cerere pana la ora 19:00/20:00;

Grupele sunt formate din 6 copii. Cresa ofera copiilor ingrijire si supraveghere, mic dejun, pranz, odihna, activitati educationale si recreative.

1 an - 2 ani;

program scurt 08:00- 13:00;
program lung 08:00- 18:00;

program scurt 200 Euro;
program lung 280 Euro

bucataria proprie

da

exterior si interior

vizualizare on-line

servicii medicale

Opinii utilizatori

Pareri club
De Tivda pe 11 Noiembrie 2014

Buna. Am si o o intrebare. Ai ramas la aceeasi parere despre club si cum sunt copiii ingrijiti? Mancarea e ok? Curatenia? Imi poti da cateva indicii. Mersi mult. Roxana

Clubul Spiridusilor
De Diana pe 05 Ianuarie 2014

Eu l-am inscris pe Alex in noiembrie si desi am fost cam reticenta avand in vedere ca avea doar 5 luni sunt foarte incantata. Trebuia sa incep serviciul in ianuarie si deja eram foarte stresata de cum se va acomoda. Mancarea este excelenta si au bucatarie proprie ceea ce ma ajutat foarte mult avand in vedere ca el abia a intrat pe meniu diversificat. Incercati macar sa faceti o vizionare si nu veti fi dezamagiti. Felicitari!

Surprinzator de placut
De Gabriela pe 22 Mai 2012

Am reusit si eu sa fac o programare la vizionare si desi a fost cam dupa doua zile pot sa spun ca a meritat asteptarea. Conditiile sunt excelente, iar a mea nu se mai dadea dusa. Pentru mine atitudinea copilului a insemnat foarte mult in luarea deciziei. De la 1 iunie incepem si suntem foarte bucuroase ca am gasit exact ce ne doream. Felicitari celor ce reusesc sa pastreze un standard, nu numai aparente. Apropo eu m-am incurcat putin in gasirea locatiei, dar vedeti ca pe site www.clubulspiridusilor.ro gasiti o harta care va ajuta sa va orientati foarte usor.

Clubul Spiridusilor
De Flori pe 14 Decembrie 2011

Gradinita arata super insa este cam departe de casa. Felicitari

Clubul Spiridusilor
De Dana pe 21 Noiembrie 2011

Super ok. Totul gandit pentru binele copiilor. Felicitari.

buna
De MIHAI pe 30 August 2011

BUNA

buna
De Stefania pe 30 August 2011

buna

Clubul Spiridusilor
De Unknownblue pe 26 August 2009

Gradinita Clubul Spiridusilor este una din putinele institutii private in care se mai respecta standardele chiar daca asta presupune de cele mai multe ori o inflexibilitate a conducerii exagerata. Totusi pentru cine doreste cu adevarat un standard ridicat din toate punctele de vedere poate apela cu incredere mai ales ca institutia ofera continuitate pe mai multi ani incepand de la varsta de cresa continuand cu cea de gradinita si terminand cu cea de after school. Preturile sunt mai mult decat rezonabile, iar contractele nu au un pret fix fiecare putand alege si negocia pentru copilul sau ceea ce crede ca este mai bun.

Contact Clubul Spiridusilor

Adresa

Teleajen, 26A, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Troleibuzele 86 - 90 pana la statia Mecet, pe strada Matei Voievod;
Site www.clubulspiridusilor.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.