• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Centrul Kids First
3 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Tip:
Particulara
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Centrul Kids First

Centrul Kids First isi desfasoara activitatea intr-un spatiu nou, pe trei nivele cu o curte spatioasa si dotata corespunzator nevoilor copiilor. Gradinita Kids First dispune de un sistem de supraveghere video care poate fi vizualizat de pe internet de catre parinti.Numarul de locuri este limitat.

Centrul Kids First isi desfasoara activitatea intr-un spatiu nou, pe trei nivele cu o curte spatioasa si dotata corespunzator nevoilor copiilor. Gradinita Kids First dispune de un sistem de supraveghere video care poate fi vizualizat de pe internet de catre parinti.Numarul de locuri este limitat.

03 luni-12 luni, 1 an -2 ani, 2 ani-3 ani

program scurt 08:00- 12:00, program normal 08:00- 14:00, program prelungit 08:00- 18:00

program scurt 08:00 - 12:00 700 Ron, program normal 08:00 - 14:00 900 Ron, program prelungit 08:00 - 18:00 1100 Ron

catering

da

joc gonflabil, nisipar, tobogan, balansoar, casuta, cos baschet

supraveghere video online

psiholog, logoped, pediatru

3 sali de clasa, 2 dormitoare, 3 grupuri sanitare, calculatoare, Tv, Dvd

Opinii utilizatori

Centrul Kids First
De O mamica super multumita pe 15 Mai 2011

Sunt foarte multumita de aceasta gradinita! Aici copiii sunt bine ingrijiti, invata lucruri noi, in afara educatiei aici pot primi multa afectiune din partea personalului, facandu-i sa se simta ca acasa. Conditiile sunt foarte bune.

Centrul Kids First
De Anonim pe 26 Martie 2011

Sunt foarte multumita de gradinita aceasta. Personalul este foarte ok. Copiii au activitati din care pot invata cate ceva, au un program pe care il urmeaza, au optionale. Angajatele sunt foarte amabile. Nu am ce sa reprosez. Nu am avut probleme.

Super gradi!
De Catalina pe 04 Martie 2010

Mai rar asa o gradinita.

Contact Centrul Kids First

Adresa

Intrarea Glucozei , 20 , Bucuresti, Sectorul 2

Reper zona Barbu Vacarescu -Billa, Kaufland
Site www.kidsfirst.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.