• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
5 opinii
Localitate:
Sectorul 3
Tip:
Particulara
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Centrul English Adventure

Centrul English Adventure asigura urmatoarele servicii pentru copiii din sectorul 3: cresa (2 - 3 ani), gradinita (3 - 7 ani) si before/afterschool (7 - 11 ani). Se asigura ambele sisteme de predare in limba romana si engleza, prin joc, in functie de particularitatile de varsta si individuale ale copiilor. Learn English! Enjoy the adventure!

Centrul English Adventure asigura urmatoarele servicii pentru copiii din sectorul 3: cresa (2 - 3 ani), gradinita (3 - 7 ani) si before/afterschool (7 - 11 ani). Se asigura ambele sisteme de predare in limba romana si engleza, prin joc, in functie de particularitatile de varsta si individuale ale copiilor. Learn English! Enjoy the adventure!

incepand cu varsta de 2 ani

program scurt:
08:00 – 13:00 fara masa (500 RON cotizatia lunara)
activitati instructiv-educative;
activitati optionale;

08:00 – 13:00 cu mic dejun (+5RON/zi)
activitati instructiv-educative;
activitati optionale;

08:00 – 13:00 cu pranz (+10 RON/zi)
activitati instructiv-educative;
activitati optionale;

program normal:
08:00 – 13:00 cu mic dejun, gustare fructe si pranz (+15 RON / zi)
activitati instructiv-educative;
activitati optionale;

program lung:
08:00 – 18:00 cu mic dejun, gustare fructe, pranz, gustare (+20RON / zi)
activitati instructiv-educative;
activitati optionale;
activitati extracurriculare;

la solicitari prelungim programul astfel: 07:00 – 19:00

inscrierile se fac pe tot parcursul anului;
detalii la nr. de telefon 0731.512.934

acte necesare pentru inscriere: dosar cu sina, cerere de inscriere, contract, copie certificat de nastere, copii dupa actele de identitate ale parintilor, aviz epidemiologic eliberat de medicul de familie, exudat faringian si nazal, examen coproparazitologic
taxa de inscriere 100 RON;

program fara masa 500 RON;
program cu mic dejun + 5 RON / zi;
program cu pranz + 10 RON / zi;
program cu mic dejun si pranz + 15 RON / zi;
program cu mic dejun, pranz si gustare + 20 RON / zi;

in sistem catering

da

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

supraveghere si control permanent

medic pediatru

cabinet medical;
sali de clasa personalizate;
dormitoare;
sala de mese

Opinii utilizatori

Am ramas cu gandul la aceasta cresa
De Antonia pe 07 Iunie 2012

Am ramas cu gandul la aceasta cresa, m-au impresionat copilasii care cantau in engleza cand am fost eu in vizita, nu credeam ca pot fi atrasi de o limba straina de la varsta aceasta. Se vede ca educatoarele pun suflet si abia astept sa vad cum se va acomoda si fetita mea in prima ei zi.

Centrul English Adventure
De Vera pe 23 Martie 2012

Buna ziua
Ma puteti ajuta va rog cu detalii referitoare la locul de joaca in aer liber al copiilor? Am trecut recent prin zona si am vazut locatia (parterul unui bloc). Sunt nedumerita: unde se joaca prichindeii in aer liber? Multumesc.

Centrul English Adventure
De Roxana Manea pe 14 Mai 2011

Am baietelul de 1 an si 3 luni aici, deci nu e de la 2 la 3 ani la cresa, de aproximativ 2 luni, suntem foarte multumiti, el e vesel, mananca, se joaca, doarme, vine cu lucruri noi acasa, lucru care e mai mult decat constructiv, fetele (miss le spune) sunt tinere, placute si dedicate, e adevarat ca la inceput am fost foarte sceptica, dar acum sunt relaxata, cand il duc pe Damian dimineata nu plange, e adevarat ca fiecare copil are caracterul lui si sunt si copilasi care plang putin dar dupa uita imediat, am vazut cu ochii mei, si am avut si noi perioada de plans. Eu consider ca am facut o alegere foarte buna, plus ca este foarte aproape de casa. Felicitari! Nota 10 din partea noastra!

Centrul English Adventure
De Ana pe 29 Aprilie 2011

Este un loc unde copilul tau se dezvolta armonios in preajma altor copii de aceeasi varsta.

Centrul English Adventure
De Cartan P. pe 05 Februarie 2011

Am vizitat sediul saptamana trecuta si mi-a placut mult: toate lucrurile sunt noi, vesele, colorate, un spatiu primitor, fetele angajate sunt tinere si foarte dragute, amabile; am inteles ca activitatile se fac in limba engleza, chiar si pentru cei foarte mici (dictie, limbaj, dezvoltare personala..) 9 milioane pe luna acceptabil, in comparatie cu gradinitele din Bucuresti, 4 mese pe zi de la catering. Bravo!

Contact Centrul English Adventure

Adresa

Voronet, 7, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Bd. Decebal
Site www.gradinitaenglishadventure.blogspot.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.