• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
3 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Tip:
Particulara
Tarife:
< 500 ron
; 500 - 1.000 ron

Arons Education Center: Cresa - Gradinita - Before / After-School - Optionale

Arons Education Center este cel mai nou centru de educatie din sectorul 4. Activitatea noastra vine in intampinarea parintilor cu job-uri full time dar si a celor care au asteptari mari de la educatia celor mici.

Oferta noastra cuprinde pachete personalizate si standardizate pentru: cresa, gradinita, before / after-school, cursuri...

Arons Education Center este cel mai nou centru de educatie din sectorul 4. Activitatea noastra vine in intampinarea parintilor cu job-uri full time dar si a celor care au asteptari mari de la educatia celor mici.

Oferta noastra cuprinde pachete personalizate si standardizate pentru: cresa, gradinita, before / after-school, cursuri optionale, petreceri onomastice dar si tematice ("Vine Mos Craciun", "Halloweenul cel simpatic", etc.).

Va asteptam sa ne vizitati in cladirea noastra (constructie noua dispusa pe 2 nivele + demisol + curte cu gradina special amenajata pentru copii) aflata intr-o zona foarte linistita, ferita de traficul auto intens si de zgomot, in sectorul 4 Bucuresti.

0 - 12 ani

07:30 - 19:00;

pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon 0734.709.613;
pe site www.arons.ro;
pe email elena.stoica@arons.ro;

100 - 1000 RON

optional, sau incluse in pachete standard sau personalizate;

da

curte dotata cu gradina amenajata special pentru copii;

personal calificat;

Opinii utilizatori

O cresa de nota 10
De FLORINA pe 21 Ianuarie 2014

Cresa Arons este un loc minunat pentru copii. Eu am copilul la ei de la 11 luni, iar acum a implinit 3 ani. Cadrele care lucreaza acolo se comporta exemplar si copilul meu s-a atasat foarte mult de ele. Mancarea, desi este de la un restaurant, este de o calitate superioara si este adaptata copiilor. Baiatul meu imi povesteste mereu ca atunci cand mai cere i se mai pune in farfurie. Ce mi se mare important este faptul ca toti copii fac activitati educative inca de la varsta de 11 luni. Acum, baiatul meu, stie sa picteze, sa cante, recita corect poezii si mai ales este foarte sociabil. Totul s-a intamplat numai datorita mersului la cresa, noi nu am avut timp sa ne ocupam prea mult de el. Multumiri echipei Arons!

Se poate si mai bine
De Andrei pe 03 August 2013

Ce lasa de dorit:
-lipsa supravegherii online de catre parinti;
-mancarea este comandata cu portia de la o firma de catering, daca un copil mai vrea ciorbita sau alt fel de mancare nu stiu de unde au sa-i dea;
-mi-am luat de multe ori copilul acasa cu hainutele murdare de mancare;
-pretul initial de 800 ron pentru program prelungit (07:30-17:00) era in regula, acum este 1000 ron si nu include niciun program educational gen pictura, dans, limba engleza cu toate ca acestea exista in cadrul gradinitei.

Nota 10
De Ulrich Brunhuber pe 08 Iulie 2013

Arons Education Center este o gradinita de nota 10!

Contact Arons Education Center: Cresa - Gradinita - Before / After-School - Optionale

Adresa

Luminoasa, 8, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Vis-a-vis de scoala generala nr. 109 "Serban Voda"
Site www.arons.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.