• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
7 opinii
Localitate:
Brasov

Mihaela Drilea

Mihaela Drilea este sociolog si consultant in alaptare IBCLC din 2012, fiind primul consultant din Romania care a lucrat intr-o maternitate pe post de Specialist in alaptare si lactatie (in Maternitatea Medlife Eva).

A coordonat timp de 8 ani Scoala Mamei la Medlife Eva, fiind si formator.

Fondator al Asociatiei AloMama, ajutor...

Mihaela Drilea este sociolog si consultant in alaptare IBCLC din 2012, fiind primul consultant din Romania care a lucrat intr-o maternitate pe post de Specialist in alaptare si lactatie (in Maternitatea Medlife Eva).

A coordonat timp de 8 ani Scoala Mamei la Medlife Eva, fiind si formator.

Fondator al Asociatiei AloMama, ajutor in alaptare 24/24, Brasov.

Speaker la conferinte nationale/internationale privind alaptarea.

Consiliere in alaptare online sau la domiciliu.
Consultatiile la domiciliu se fac doar in Brasov si in zonele limitrofe: Stupini, Sanpetru, Harman, Cristian, Sacele.

pe site, prin formularul: mihaeladrilea.ro/consultatii

150 lei / 1 h la domiciliu
100 lei la sediul Asociatiei

Opinii utilizatori

Multumesc pentru un vis implinit!
De Valentina pe 11 August 2017

Fara Mihaela nu as fi reusit sa alaptez!A fost disponibila cand am intampinat probleme cu sfaturi,tehnici in momente in care ginecologul,medicul de familie,asistente si alte cadre medicale imi spuneau doar .Nimic practic aplicabil intr-o situatie concreta.Recomand cu toata increderea!

Respect
De Cernatoni Georgiana pe 10 August 2017

Un om minunat, dedicat si plin de pasiune ptr ceea ce face! Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi te-a scos in cale si ca mi-ai dat un start in conectarea mea cu copilul meu. Continua sa faci ceea ce faci ptr ca faci bine! Multumim! ­čśŹ­čśŹ

Un om exceptional
De Roxana pe 10 August 2017

Despre MIhaela auzisem de la prietene si tot ceea ce mi-au spus am bifat.Este un profesionist,o femeie empatica si dispusa sa iti raspunda in orice moment ai o problema.O recomand cu drag si ii multumesc !

Un ajutor garantat
De Raluca M. pe 09 August 2017

Am apelat la Mihaela atat la inceputul alaptarii cat si dupa ce am inceput diversificarea. De ambele dati m-a ajutat enorm.
Ma bucur ca exista oameni ca ea! Este foarte pregatita profesional si foarte empatica.

Cu toată încrederea
De Talaba Anda pe 09 August 2017

Din partea Mihaelei vei primi doar sfaturi potrivite. Apelează cu încredere.

Un OM dedicat
De Veronica Lozan pe 09 August 2017

Mihaela m-a ajutat sa alaptez al doilea copil(2,9 ani),este un profesionist și un om dedicat,disponibil...Regret
Ca primul copil nu a avut norocul sa o fi întâlnit eu pe Mihaela și a avut parte de toate stereotipiile legate de alaptat ("nu ai lapte""înfometezi copilul","copilul nu se dezvolta conform tabelelor","trebuie sa-I dai completare")...

Recomand cu mult drag
De Madalina pe 09 August 2017

O persoana rabdatoare, calma cu o personalitate placuta. Un specialist care m-a ajutat sa nu renunt in a imi alapta bebelina in ciuda durerilor provocate de canalele galactofare blocate si noduli.

Contact Mihaela Drilea

Adresa

Str. Ionel Teodoreanu, 1, Brasov, Brasov

Reper sc. B, ap. 7
Site www.mihaeladrilea.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.