• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Livia Tobosaru
1 opinie
Localitate:
Sectorul 3

Livia Tobosaru

Livia Tobosaru este moasa licentiata la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, prietena la nastere (doula), consultant in alaptare certificat IBCLC, consultant certificat international in babywearing (certificare Dresden Trageschule), educator prenatal certificat Lamaze, asistent SAMAS, masterand la...

Livia Tobosaru este moasa licentiata la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, prietena la nastere (doula), consultant in alaptare certificat IBCLC, consultant certificat international in babywearing (certificare Dresden Trageschule), educator prenatal certificat Lamaze, asistent SAMAS, masterand la "Master de Ingrijiri specifice ale lauzei si nou-nascutului la domiciliu" in cadrul UMF "Carol Davila" Bucuresti.

asistare la nastere
consultatii in alaptare
consiliere in babywearing
cursuri Lamaze

0723248073
livia.tobosaru@gmail.com

200 de lei/ sedinta
O sedinta dureaza aproximativ o ora si jumatate.

Opinii utilizatori

doula/moasa
De Laura pe 10 August 2017

A fost alături de mine in timpul travaliului si al nasterii si am avut o experienta placuta cu Livia. Desi eram la al doilea copil si stiam deja ce presupune alăptatul, ea mi-a oferit sfaturi folositoare si ajutor cu atasarea imediat dupa nastere.

Contact Livia Tobosaru

Adresa

Str. Theodor Sperantia, 108, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Bl. S22, Sc. 2, Parter, ap. 2, interfon 2
zona Piata Muncii, punct de reper Loka Lounge, intrarea in bloc se face de pe Str. Arenei
Telefon 0723248073
Site www.nastecumsimti.org
www.pravaliaparintilor.ro
www.nativia.ro
Email livia.tobosaru@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.