• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
5 opinii
Localitate:
Sectorul 4

Dr. Smaranda Nay

Dr. Smaranda Nay este medic specialist in medicina de familie, formator, consilier pentru dezvoltare personala, consilier in lactatie si alaptare IBCLC, in formare in psihoterapie (Analiza Tranzactionala).

Dr. Smaranda Nay este medic specialist in medicina de familie, formator, consilier pentru dezvoltare personala, consilier in lactatie si alaptare IBCLC, in formare in psihoterapie (Analiza Tranzactionala).

Consiliere in alaptare
Cursuri de alaptare si lactatie
Cursuri despre nevoile nou-nascutului si sugarului
Cursuri de bazele copilariei - parenting sanatos din prima zi de viata
Cursuri de dezvoltare personala - Programul "Antrenare pentru Transformare"

*Cursurile se tin pentru grupuri mari, in sala, la domiciliu sau online

200 lei / sedinta consiliere in alaptare

Opinii utilizatori

O persoana exceptionala
De Moisescu Cristina pe 10 August 2017

Un medic extraordinar, calmă și înțelegătoare, care ne-a ajutat foarte mult cu diversificarea celui mic, care refuza să mănânce orice.

O recomand cu cea mai mare incredere
De Angela V. pe 10 August 2017

A fost doctorul copiilor mei si este doctorul la care as apela oricand pentru o a doua parere.

Recomand
De Andreea pe 10 August 2017

Recomand sincer!

Recomand
De Andrei Andreea pe 10 August 2017

Recomand cu incredere

Recomand cu mare incredere
De Dana pe 10 August 2017

In afara faptului ca Smaranda este un specialist foarte bine documentat, personalitatea o ajuta extrem de mult in relationarea cu mama si mai ales cu copilul. Am apelat la suportul sau si a fost cea mai buna decizie. In plus, cunostintele sale medicale aduc un confort psihic binevenit mamicii.

Contact Dr. Smaranda Nay

Adresa

Bucuresti, Sectorul 4

Site www.facebook.com/smarandanay
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.