• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Marta Muresan
2 opinii
Localitate:
Cluj Napoca

Dr. Marta Muresan

Dr. Marta Muresan este primul consultant in lactatie si alaptare certificat international (IBCLC) din Romania si primul recertificat prin examen dupa 10 ani.

Doctor in medicina, medic primar pediatru, cu o experienta de peste 15 ani in neonatologie, trainer.

Dr. Marta Muresan a fost coordonatorul pentru Romania al bordului de...

Dr. Marta Muresan este primul consultant in lactatie si alaptare certificat international (IBCLC) din Romania si primul recertificat prin examen dupa 10 ani.

Doctor in medicina, medic primar pediatru, cu o experienta de peste 15 ani in neonatologie, trainer.

Dr. Marta Muresan a fost coordonatorul pentru Romania al bordului de examinatori consultanti de alaptare (IBLCE) pana in 2016.

Membru al Asociatiei Internationale a Consultantilor de Lactatie (ILCA) din 2003. Autor si initiator al cursului "Promovarea alaptarii in Medicina Primara" sustinut in 2005 la Cluj-Napoca.

Din 2010, in cadrul Asociatiei ProMAMA, vicepresedinte ProMAMA Center, a initiat cursul "Educatie in Lactatie" de formare si pregatire pentru viitorii consultanti de lactatie din Romania, fiind persoana care a adus in Romania profesia de CONSULTANT IN ALAPTARE.

consultanta in alaptare

0745329093
martamuresan@yahoo.com

Opinii utilizatori

Recomand
De Anca pe 14 August 2017

Am nascutvprin cezariana si laptele a pornit greu. Esti tot mai nesigura ca vei putea alpta. Dna Marta Muresan m-a ajutata cand eram aproape sa renunt.Totul devine usor,linistit si usor.

Magi
De Elenen pe 14 August 2017

Doamna Marta Muresan m-a invatat importanta alaptarii si m-a ajutat sa ma pot bucura de aceasta conexiune unica, pe care o are o mama, cu bebelusul sau. Am alaptata 2 ani minunati. Si acum imi amintesc ochisorii fericiti care ma priveau de la san. Multumesc

Contact Dr. Marta Muresan

Adresa

Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0745329093
Site www.consultant-lactatie.ro
www.promama.ro
Email martamuresan@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.