• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Bianca Arsovan
4 opinii
Localitate:
Timisoara

Dr. Bianca Arsovan

Dr. Bianca Arsovan este consilier in alaptare IBCLC si medic rezident pediatru la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Timisoara.

Membru in Asociatia Scoala Mamei Junior.

Dr. Bianca Arsovan este consilier in alaptare IBCLC si medic rezident pediatru la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Timisoara.

Membru in Asociatia Scoala Mamei Junior.

consiliere in alaptare
cursuri de alaptare

0763 993 470
0256 495 527
0723 762 175

50lei/h - consiliere alaptare la domiciliu
75lei/curs

Opinii utilizatori

Buna as vrea sa stiu dc vomita mereu bebelusu meu de doua luni jumate
De Preda pe 31 August 2017

De vreo doua saptamani vomita de trei patru ori pe zi as dori sa stiu dc si ce trebuie facut.

o recomand cu încredere
De Alexandra pe 11 August 2017

Bianca e o persoana deosebita. M-a ajutat foarte mult atât în primele zile când am ajuns acasă cat și în perioadele când alăptarea băiețelului meu s-a dovedit a fi o provocare. E o adevărată profesionista dar mai mult decât atât un om minunat. O recomand cu încredere!!

Nota 10++
De Daniela pe 11 August 2017

Fără ajutorul Biancăi nu as fi alaptat. M-a ajutat foarte mult în primele zile când am ajuns acasă de la spital și în continuare în primele luni până alaptatul a devenit o plăcere. Este o persoană deosebită, foarte calmă, prietenoasă și se vede că face totul din suflet. O recomand cu tot dragul!

Excelent
De Laura pe 11 August 2017

Bianca m-a ajutat enorm, datorita ei alaptez un baietel de 5l2s, fara tetine (biberon/suzeta), care mai mult ca sigur acum ar fi fost hranit cu lp, daca nu era ea. Am trecut prin angorjari, mastita, fren taiat la 9 zile, lapte insuficient, sns-uri, supraproductie, nopti nedormite si dureri. A fost alaturi de mine in cele mai grele momente, dand dovada de profesionalism, foarte multa rabdare si intelegere, plus ceea ce e foarte important: ofera consultatii la domiciliu. Pentru mine, fiind la primul copil, a fost omul potrivit la momentul potrivit, mai ales ca este si medic pediatru. O recomand cu mare mare drag!!!

Contact Dr. Bianca Arsovan

Adresa

Cluj, 17, Timis, Timisoara

Site www.mamicafarafrica.ro
Email by_anca_11@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.