• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
5 opinii
Localitate:
Suceava

Andreea Luiza Andries

Andreea Luiza Andries - asistent medical generalist, consultant in alaptare IBCLC si consultant international Babywearing Trageshule.

Andreea Luiza Andries - asistent medical generalist, consultant in alaptare IBCLC si consultant international Babywearing Trageshule.

consultatii alaptare IBCLC - la cabinet sau la domiciliu
consiliere babywearing
ma deplasez la nevoie (maxim 150 km)

0747 187 869
Andries.ibclc@gmail.com

Consultatiile sunt contracost, sau pro-bono in functie de situatie. Pretul se stabileste in functie de situatie.

Opinii utilizatori

O recomand cu drag!
De Constantina pe 23 Octombrie 2017

O recomand pe Andreea oricui are nevoie de un sfat avizat atât pe probleme de alăptare cât și legate de babywearing.E un om extrem de prietenos și dedicat.Mămicile din Suceava sunt norocoase pentru faptul ca pot beneficia de cunostintele ei.

Recomand!
De Andreea L pe 13 Octombrie 2017

Andreea este o profesionista!! Este dedicata in totalitate muncii depuse, un om de nadejde care a ajutat si ajuta in continuare foarte multe mamici. Orasul nostru avea nevoie de un om cu asemenea cunostinte si experienta! Ii multumim mult pentru implicarea de care da dovada zilnic, pentru ajutorul primit la orice ora si pentru zambetele aduse mamicilor si bebelusilor!

Recomand!
De Rodica pe 12 Octombrie 2017

Andreea este o profesionista,tot ce face pentru mămici este cu pasiune , dăruire și încredere. O recomand cu toată sinceritatea!

o recomand
De Liliana pe 07 Octombrie 2017

o persoana foarte bine pregatita, care inspira incredere si curaj.
M-a ajutat foarte mult in perioada de inceput a alaptarii bebelusului explicand si aratandu-mi foarte clar tot ce trebuie facut.

recomand cu drag!
De Varna Alecsandra pe 05 Septembrie 2017

este foarte dedicată în ceea ce face! Un adevarat expert! O recomand din Suflet!!!!

Contact Andreea Luiza Andries

Adresa

Stefan cel Mare, 26, Suceava, Suceava

Telefon 0747 187 869
Email Andries.ibclc@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.