• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Adina Paun
5 opinii
Localitate:
Sectorul 5

Adina Paun

Adina Paun este consultant in alaptare IBCLC, moasa, educator pre si post natal, doula.

Adina Paun este consultant in alaptare IBCLC, moasa, educator pre si post natal, doula.

consiliere in alaptare
cursuri prenatale

Opinii utilizatori

De nota 10!
De Claudia Slujitoru pe 11 August 2017

Datorita Adinei am reușit sa alaptez fără răni sau alte probleme. Am chemat-o acasă imediat ce am ieșit din maternitate și a fost cea mai bună decizie pentru copilul meu. Are 1 an și 8 luni și încă alaptez. Adina este un adevărat profesionist, are răbdare, explică pe înțelesul tuturor și rămâne în legătură cel puțin o săptămână după vizita pentru orice fel de întrebări ai avea.
Felicitări, Adina!

Recomandare
De Stefania pe 11 August 2017

O recomand cu caldura pe Adina. A venit imediat ce am ajuns acasa cu bebe- la 5 zile ale bebelusului si mi-a explicat ce trebuie sa fac, masaj etc. Am tot sunat-o si cu probleme de genul flux foarte mare si bebe care vomita si a reusit sa imi dea remedii foarte faine si usor de aplicat. E o persoana calda si gata sa iti raspunda nelamuririlor pe care le ai:)

Apelați cu incredere
De Andreea pe 10 August 2017

Cu ajutorul Adinei am reușit sa-mi alăptez fetița cu succes, făcând din acest proces o experiența minunata. A fost prompta, mi-a satisfăcut toate curiozitățile si, mai mult, m-a ajutat, prin telefon si fără nici un fel de pretenții financiare, sa trec cu bine de doua perioade mai grele de pe parcursul alăptării (când medici neinformați ma sfătuiau sa întrerup alăptarea din cauza unor canale înfundate). Apelați cu încredere la ea!

Recomand
De Carmen pe 10 August 2017

Recomand cu caldura sa apelati la Adina la inceputul alaptarii

Multumiri unui om minunat
De Imbru Ileana pe 10 August 2017

Adina a venit la mine acasa la 6 zile de la nastere cand aveam deja rani. Acum alaptez fara protectii de silicon desi am mamelon ombilicat. Nu as fi reusit fara ajutorul ei. Mi-a placut de ea pentru ca este un om calm dar foarte ferm in acelasi timp. A avut un limbaj usor pe care l-am inteles si care m-a ajutat sa asimilez usor informatii practice oferite. Multumesc!

Contact Adina Paun

Adresa

Bucuresti, Sectorul 5

Site www.adinapaun.wordpress.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.