• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Dermalift.ro - tratament acid hialuronic

Acid hialuronic - Este cea mai folosita substanta de umplere atat pentru stergerea ridurilor cat si pentru remodelajul volumetric al fetei si corpului.

Acid hialuronic – este o componenta prezenta in mod normal la nivelul pielii. Este un polizaharid ce se afla in matricea extracelulara din multiple tesuturi umane. 50% din...

Acid hialuronic - Este cea mai folosita substanta de umplere atat pentru stergerea ridurilor cat si pentru remodelajul volumetric al fetei si corpului.

Acid hialuronic – este o componenta prezenta in mod normal la nivelul pielii. Este un polizaharid ce se afla in matricea extracelulara din multiple tesuturi umane. 50% din totalul acidului hialuronic se gaseste in piele, avand capacitatea de a-si mari astfel volumul( poate absorbi de 100 de ori greutatea sa in apa).

Acidul hialuronic sufera o metabolizare din partea organismului iar dupa un timp dispare din locul in care a fost injectat, astfel ca umplerile trebuie repetate periodic dar are avantajul de a fi cea mai sigura substanta de umplere.

Indicatii tratament:

corectarea ridurilor nazogeniene
conturarea buzelor
marire buze
corectarea cearcanelor
volumizarea pometilor
corectarea asimetriilor faciale

dermatologie:

consultatii dermatologie
consultatii venerologie
dermatoscopie
crioterapie
biopsie cutanata
chirurgie dermatologica
tratamente laser

estetica medicala:

dermabraziune
peeling chimic
mezoterapie fractionata
mezoterapie cu pistol
radiofrecventa tripolara
tratamente cu toxina botulinica
tratamente cu acid hialuronic
terapia de bioregenerare
intraceuticals

spa medical:

ritual spa
masaj cu pietre vulcanice
lipo-mio stimulare
terapie vibratorie
terapie cu ultrasunete
spa medical
masaj de relaxare
masaj anticelulitic
tratamente anticelulitice

Dr. Raluca Pop - medic estetica medicala;
Dr. Anamaria Baciu - medic specialist dermatologie -venerologie;
Cristina Dan - kinetoterapeut;

luni - vineri: 14.00 - 20.00;
sambata: 10.00 - 14.00;

de la 50 lei;

centru dermatologic privat in Oradea care detine cele mai noi si performante tratamente in domeniul esteticii dermatologice;

oferim solutii eficiente pentru fiecare tip de piele si pentru fiecare problema;

Opinii utilizatori

Contact Dermalift.ro - tratament acid hialuronic

Adresa

Grigore Moisil, 8, Bihor, Oradea

Reper In capat Nufarul, in spatele noii autogari
Site www.dermalift.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.