• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Clinica de chirurgie estetica Esthera Medical Center

Clinica de chirurgie estetica Esthera Medical Center - chirurgie estetica (operatii estetice de marire a sanilor, miscorarea sanilor, ridicarea sanilor, rinoplastie, lifting facial, lipoaspiratie, abdominoplastie, otoplastie, implant de gambe), chirurgie plastica si reconstructiva, tratamente si interventii nechirurgicale (tratament riduri cu...

Clinica de chirurgie estetica Esthera Medical Center - chirurgie estetica (operatii estetice de marire a sanilor, miscorarea sanilor, ridicarea sanilor, rinoplastie, lifting facial, lipoaspiratie, abdominoplastie, otoplastie, implant de gambe), chirurgie plastica si reconstructiva, tratamente si interventii nechirurgicale (tratament riduri cu toxina botulinica, marirea buzelor), chirurgie cardio-vasculara (tratamentul varicelor), dermatologie, ecografie (cardiaca, ginecologica, Doppler, abdominala), stomatologie, epilare definitiva, reumatologie, chirurgia gleznei si a piciorului si ortopedie pediatrica.

chirurgie estetica;
interventii estetice nechirurgicale;
chirurgie cardiovasculara;
chirurgie generala;
dermatologie;
cardiologie;
consultatii ortopedie pediatrica;
consultatii chirurgia piciorului;
ecografie;
epilare definitiva;
stomatologie;

chirurgie estetica:

Dr. Crutescu Rodica - medic primar chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva
Dr. Tuhar Ioana - medic primar chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva
Dr. Ardeshir Vahidi - medic primar chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva
Dr. Maciuceanu Bogdan - medic primar chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva

chirurgie vasculara:

Dr. Patrut Mircea - medic primar chirurgie generala, medic primar chirurgie cardiovasculara, profesor universitar, doctor in stiinte medicale
Dr. Munteanu Iurii - medic primar chirurgie generala

dermatologie:

Dr. Marinescu Luminita - medic primar dermato-venerologie
Dr. Merticariu Andreea - medic specialist dermato-venerologie

cardiologie:

Dr. Boanta Ildiko Melania - medic primar cardiologie, electrocardiografie generala
Dr. Tarlea Mihaela - medic primar cardiologie, specialist medicina interna, echocardiografie

consultatii chirurgia piciorului:

Dr. Uscatu Marius - medic specialist ortopedie si traumatologie

consultatii ortopedie pediatrica:

Dr. Dumitrescu Catalin - medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica

ecografii

Dr. Parvulescu Iuliana - medic primar gastroenterology
Dr. Munteanu Mihaela - medic primar chirurgie generala, competenta ultrasonografie

stomatologie

Dr. Herghelegiu Mioara - medic stomatolog

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.231.9173

Opinii utilizatori

Contact Clinica de chirurgie estetica Esthera Medical Center

Adresa

Washington, 48A, Bucuresti,

Site www.esthera.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.