• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Clinica Zone Medical Estet

Clinica Zone Medical Estet este o clinica de lux situata in partea de sud a capitalei (intersectia Sos.Oltenitei - Calea Vitan) intr-un cartier de vile linistit.

Clinica Zone Medical Estet este o clinica de specialitate: chirurgie plastica-estetica si otorinolaringologie (ORL).

Clinica Zone Medical Estet este o clinica de lux situata in partea de sud a capitalei (intersectia Sos.Oltenitei - Calea Vitan) intr-un cartier de vile linistit.

Clinica Zone Medical Estet este o clinica de specialitate: chirurgie plastica-estetica si otorinolaringologie (ORL).

chirurgia estetica si medicina estetica a fetei:


lifting facial chirurgical si nechirurgical;

rinoplastie;

blefaroplastie;

lipofilling facial;

peeling chimic;

otoplastie;

tratamentul ridurilor cu acid hialuronic si toxina botulinica;

lifting de sprancene;

mezoterapie faciala si marirea buzelor cu acid hialuronic si grasime;


chirurgia estetica a sanilor:


marirea sanilor ( augmentarea mamara ) cu implanturi mamare siliconice;

remodelare prin ridicarea sanilor ( mastopexie );

micsorarea sanilor ( reductie mamara );

corectia mameloanelor si asimetriilor mamare;


chirurgia estetica corporala:

liposuctie ( lipoaspiratie);

lipofilling;

abdominoplastie;

marirea feselor si tratamentul celulitei localizate prin mezoterapie corporala;

chirurgia estetica a labiilor mici ( labioplastie );

refacerea virginitatii ( himenoplastie );


chirurgie plastica si reconstructive - cicatrici, malformatii. chirurgia mainii, sechele cicatriceale dupa arsuri, tumori cutanate si de parti moi, chirurgia reconstructiva a sanilor dupa neoplasme mamare operate;

2 medici (primar si specialist) chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva
1 medic specialist ORL
1 medic primar anestezie –terapie intensiva
1 medic hematologie clinica
asistenta medicala sefa
3 asistente medicale terapie intensiva

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.334.00.80 / 0761.640.626

sali de asteptare si birou de receptie;
spatiu relaxare;
bloc operator (sala de interventii chirurgicale, salon ATI postoperator dotate cu circuit gaze medicale Silbermann, grupuri sanitare, vestiare, serviciu de presterilizare si sterilizare);
doua sali de tratamente si interventii chirurgicale (ambulator) situate la nivelurile 2 si 3 ale cladirii;
3 cabinete de consultatii (chirurgie plastica-estetica si ORL);
cabinet audiometrie;
5 grupuri sanitare;
2 saloane pacienti;
oficii, vestiare, camere tehnice;

Opinii utilizatori

Contact Clinica Zone Medical Estet

Adresa

Petre Costescu, 7, Bucuresti,

Site www.clinicaestet.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.