• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Clinica Dr. Florina Gusa - chirugie plastica si estetica

Clinica Dr. Florina Gusa - chirugie plastica si estetica.

Clinica Dr. Florina Gusa - chirugie plastica si estetica.

chirurgie estetica faciala:

lifting facial
lifting frontal
lifting cervical
blefaroplastia
rinoplastia
otoplastie
marirea buzelor
metode de intretinere faciala cu filleri
metode de intretinere faciala cu toxina botulinica
xantelasmele

chirurgie estetica a sanilor:

marirea sanilor - augmentarea mamara - silicoane
reductia mamara sau mamoplastia
ridicarea sanilor - mastopexia
ginecomastia
asimetria mamara

chirurgia abdomenului:

abdominoplastia
lipoaspiratia

chirurgia organelor genitale externe

labioplastia:

chirurgia plastica si reconstructiva:

chist sebaceu
sechele postcombustionale
expanderele tisulare
rezolvarea cicatricilor
lipoame
chisturi sinoviale
maladia dupuytren
sindromul de canal carpian
tumori maligne tegumentare
tumori benigne tegumentare
brahioplastia - liftingul memebrelor superioare
indepartarea tatuajelor

Dr. Florina Gusa medic specialist chirurgie plastica;

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0744.826.796

Opinii utilizatori

Contact Clinica Dr. Florina Gusa - chirugie plastica si estetica

Adresa

Bucuresti,

Site www.operatii-estetice-bucuresti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.