• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Clinica Dr. Florin Daniel Juravle

Clinica Dr. Florin Daniel Juravle. Dr. Florin Daniel Juravle nascut la 16 iunie 1969, a absolvit in Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti in 1996. Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul chirurgiei plastice, reconstructive si chirurgiei estetice, a lucrat aproximativ 10 ani sub indrumarea Profesorului Dr....

Clinica Dr. Florin Daniel Juravle. Dr. Florin Daniel Juravle nascut la 16 iunie 1969, a absolvit in Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti in 1996. Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul chirurgiei plastice, reconstructive si chirurgiei estetice, a lucrat aproximativ 10 ani sub indrumarea Profesorului Dr. Ioan Lascar in Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti.

chirurgie estetica:

chirurgia sanului
chirurgia faciala
transplant de par pentru gene si sprancene
transplant de par pentru gene si sprancene
chirurgia siluetei
chirurgie genitala masculina
chirurgie genitala feminina

medicina estetica:

tratamentul ridurilor
marirea buzelor
peeling-ul chimic
mezoterapia
volum facial Sculptra
epilare laser
tratamente laser
A.R.T.
mezobotox

Dr. Florin Daniel Juravle nascut la 16 iunie 1969, a absolvit in Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti in 1996;

14 ani de experienta in chirugie plastica si estetica
2000 de operatii realizate cu succes
32 de diplome recunoscute international

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0731.554.554

Opinii utilizatori

Contact Clinica Dr. Florin Daniel Juravle

Adresa

Calea Dorobanti , 51, Bucuresti,

Reper Calea Dorobanti 51, Etaj 1, Interfon 03
Site wwww.drflorinjuravle.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.