• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Chirurgie estetica - Dr. Lucian Fodor

Chirurgie estetica - Dr. Lucian Fodor - marire sani, rinoplastie, abdominoplastie, ridicare sani, liposuctie, marire buze, lifting fata, blefaroplastie.

Chirurgie estetica - Dr. Lucian Fodor - marire sani, rinoplastie, abdominoplastie, ridicare sani, liposuctie, marire buze, lifting fata, blefaroplastie.

chirurgia sanului:

marire sani (implant silicon)
ridicare sani (mastopexie)
micsorare sani (reductie mamara)

chirurgia fetei:

rinoplastie (operatie estetica la nas)
blefaroplastie (intinerirea pleoapelor)
lifting facial (face lift)
otoplastie (operatie la urechi)
implant barbie (augmentare)

chirurgia abdomenului:

abdominoplastie
liposuctie (lipoaspiratie)

botox si fillere:

marire buze (acid hialuronic)
corectarea ridurilor
botox
tratamentul transpiratiei excesive

chirurgie genitala:

labioplastia
himenoplastia
ingrosare penis
implant testicul

alte proceduri estetice:

implant gambe
corectie cicatrici
indepartare tatuaje

Dr. Lucian Fodor PhD medic specialist in interventii chirurgicale abdominoplastie, marirea sanilor si liposuctia;

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0264.414.490 / 0754.353.000

Opinii utilizatori

reconstructie san
De Ioana pe 22 Iulie 2016

Eu am facut reconstructie de san la Dr. Fodor Lucian, in Cluj, dupa extirparea unui san, operatie facuta prin Casa nat. de asig, prin anestezie locala, nu a trebuit sa raman in spital. Peste 3 luni m-a chemat pentru refacerea zonei sfarcului, cu tatuaj.

Recomand cu sinceritate!
De Melissa pe 05 Martie 2015

Felicitari si multumiri doctorului Lucian Fodor, am avut o interventie de rinoplastie si cu toate emotiile mele, totul a decurs extraordinar, fara sa simt durere. Sunt inca in perioada de recuperare, dar totul merge bine, acum pot respira normal. Operatia mi-a schimbat viata! mult succes!

Operatie de rinoplastie
De Denissa pe 04 Februarie 2015

Am avut placerea sa intalnesc un om deosebit, cu caracter, care te trateaza cu multa omenie. Tot timpul te asculta, iti zambeste, iti explica detaliat si iti acorda toata atentia. Uiti ca mergi pe masa de operatie si ai incredere totala ca totul va fi bine. Va multumesc, domnule doctor!

Super Dr.!
De Simona pe 05 Decembrie 2014

Desi mi-a fost foarte teama de ce avea sa urmeze, totul a fost minunat, gratie d-lui doctor Fodor Lucian din Cluj si personalului din clinica. Sanii au iesit perfecti, peste asteptarile mele, fara dureri, doar o usoara senzatie de febra musculara. Pe aceasta cale tin sa-i multumesc frumos pentru toate atentia si profesionalismul cu care m-a tratat.

Contact Chirurgie estetica - Dr. Lucian Fodor

Adresa

Alexandru Vaida Voevod, Cluj,

Reper Promedical Center (in incita Iulius Mall)
Site www.drfodor.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.