• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Varsta copil:
bebelusi
; prescolari; scolari
Afectiuni:
neurologice
; respiratorii; vasculare; postraumatice; reumatismale; nutritionale

Romi Kinetics

Romi Kinetics este un cabinet de recuperare medicala prin programe de kinetoterapie si masaj care primeste intr-un cadru linistit si placut pacienti de toate varstele, de la sugari pana la varstnici.

Tratamentele te vor ajuta sa iti mentii starea de sanatate, de echilibru fizic, altfel spus, te vor ajuta sa te mentii intr-o forma fizica...

Romi Kinetics este un cabinet de recuperare medicala prin programe de kinetoterapie si masaj care primeste intr-un cadru linistit si placut pacienti de toate varstele, de la sugari pana la varstnici.

Tratamentele te vor ajuta sa iti mentii starea de sanatate, de echilibru fizic, altfel spus, te vor ajuta sa te mentii intr-o forma fizica excelenta.

Programele de kinetoterapie sunt individualizate pe categorii de varste si in functie de tipul afectiunii:

ortopedice: cifoze, scolioze, lordoze, entorse, fracturi, etc.
reumatologice: discopatie degenerativa, hernie de disc, spondiloza, gonartroza, etc.
neurologice: pareza, paralizie, sindroame neurologice, etc.
endocrino-metabolice: obezitate, diabetul zaharat,
genetice: sindrom Down, sindrom de deletie, etc.

In conditiile de stress in care traim astazi, avem nevoie si de clipe de liniste, si, de aceea, Romi Kinetics se adreseaza si persoanelor care doresc sa elimine stresul acumulat zi de zi, punandu-le la dispozitie mai multe tipuri de masaj, de la masaj de relaxare/somatic, masaj terapeurtic, reflexoterapie, drenaj limfatic pana la masaj anticelulitic.

Masajul este realizat de catre personal specializat. Fie ca ne referim la masaj terapeutic, de relaxare sau anticelulitic, el trebuie efectuat in conditii optime de igiena si un ambient placut. Sedintele de masaj sunt insotite de meloterapie si esente parfumate. Meloterapia foloseste muzica specifica de relaxare care vine in completarea efectelor benefice ale masajului.

kinetoterapie;
terapie manuala;
masaj de relaxare;
masaj anticelulitic;
drenaj limfatic;
reflexoterapie;

luni - sambata: 08:00 - 21:00
duminica: inchis

programarile se fac la nr. de telefon 0753.938.707, 0770.517.563 sau 0336.433.926

kinetoterapeut;
maseur;
reflexoterapeut;

de la 3 luni pana la varstnici;

incepand cu 20 RON, maxim 50 RON pe sedinta de 90 minute;

Opinii utilizatori

Contact Romi Kinetics

Adresa

Oltului, 39, Galati, Galati

Reper Vis-a-vis LINELIV (magazin de gresie si faianta)
Site www.facebook.com/RomiKinetics.CabinetKinetoterapie
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.