• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Laboratorul de Sanatate Mintala (Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului)
4 opinii
Varsta copil:
scolari
; prescolari; bebelusi
Afectiuni:
neurologice

Laboratorul de Sanatate Mintala (Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului)

Laboratorul de Cercetare pentru Sanatate Mintala (LCSM) este o sectie exterioara a Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Alfred Rusescu" ce asigura servicii de recuperare complexa copiilor cu disabilitati severe si multiple si familiilor acestora. A fost primul centru cu acest profil din tara, unde au fost tratati copii cu...

Laboratorul de Cercetare pentru Sanatate Mintala (LCSM) este o sectie exterioara a Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Alfred Rusescu" ce asigura servicii de recuperare complexa copiilor cu disabilitati severe si multiple si familiilor acestora. A fost primul centru cu acest profil din tara, unde au fost tratati copii cu autism sau cu alte disabilitati severe, etichetati drept irecuperabili conform standardelor existente inainte de 1989.

servicii de diagnostic si interventie interdisciplinara pentru copiii cu disabilitati; se acorda aproximativ 550 consultatii pe luna si 900 sedinte de terapie/ recuperare

- intarzieri si tulburari in dezvoltarea psihomotorie (interventie timpurie, in perioada 0-3 ani); - tulburari din spectrul autist; - paralizie cerebrala; - sindrom Down; - epilepsie intarzieri mintale de etiologii diverse; - intarzieri si tulburari de limbaj; - hiperactivitate cu deficit de atentie (ADHD); - probleme emotionale; - probleme de adaptare; - dificultati de invatare

Medic specialist neuropsihiatrie, sef de laborator Maria Sandru; Medic primar recuperare medicala Roxana Caldararu; Psiholog principal, cercetator III Mihaela Gaisteanu; Logoped, cercetator II Ruxandra Petrarcu; Profesor cultura fizica medicala Georgeta Ene; Psiholog Alina Baciu; Instructor de educatie Luminita Neacsu

Opinii utilizatori

Laboratorul de Sanatate Mintala (Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului)
De Adriana nicoleta pe 25 Octombrie 2010

Copilul meu a fost diagnosticat la 2 anisori cu Adhd. Ma intreb eu: nu e prea devreme pentru a diagnostica asa ceva? Nu e oare doar un neastamparat?

Ajutor
De Mihai pe 29 Iunie 2010

Sunt din Giurgiu. Am copilul diagnosticat cu autism din 2008 la spitalul Obregia, si are varsta de 5 ani si 8 luni. De un an si jumatate incerc si eu, mama sa fac terapie cu el acasa dar rezultatele sunt minime incat el nu vrea sa-mi accepte cerintele. Psihologul care imi face programul m-a sfatuit sa caut o gradinita sau un centru unde sa se lucreze mai intens cu el pentru ca deja este mare. Va rog mult poate ma ajutati in aceasta privinta. Va multumesc pentru intelegere!

Se poate si mai bine
De Ioana pe 09 Februarie 2010

E totul aproximativ ok acolo, doar ca nu exista un site si nu stiu care este programul. De ce nu se afiseaza pe un site si programul(cum e civilizat, nu? iar daca vrei sa faci o programare prin telefon trebuie sa ai nervii de otel. Doctorii insa sunt grozavi.

Lipsuri
De A.S. pe 02 Noiembrie 2009

Sunteti IOMC, centru de recuperare. Venim cu copii in carucior rulant si nu avem nici o posibilitate sa urcam scarile la dr Sandru sau chiar la kineto. Suntem nevoiti sa-i luam in brate. Copilul meu are 65 kg si nu merge. Cine mi-l duce in brate pe scari?

Contact Laboratorul de Sanatate Mintala (Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului)

Adresa

Grivitei, 71, Bucuresti, Sectorul 1

{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.