• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
8 opinii
Varsta copil:
bebelusi
; prescolari; scolari
Afectiuni:
neurologice
; postraumatice; reumatismale

FitMed centru de recuperare si masaj

Fitmed.ro ofera urmatoarele servicii:

Fit - fitness

gimnastica pentru copii;
gimnastica pentru gravide;
gimnastica de intretinere;
gimnastica de tonifiere;
gimnastica de slabire;
gimnastica adaptata varstei a III a;

Med - medical (kinetoterapie):
-afectiuni ale aparatului locomotor,...

Fitmed.ro ofera urmatoarele servicii:

Fit - fitness

gimnastica pentru copii;
gimnastica pentru gravide;
gimnastica de intretinere;
gimnastica de tonifiere;
gimnastica de slabire;
gimnastica adaptata varstei a III a;

Med - medical (kinetoterapie):
-afectiuni ale aparatului locomotor, posttraumatice, neurologice (ex: paralizii ), digestive ( ex: constipatie ), ale coloanei ( ex: scolioza ), respiratorii, reumatice (ex: poliartrita reumatoida), gineco - abdominale (ex: incontinenta urinara ), neuro-psihice, maladii congenitale (ex: sindrom Down)

Relax - relaxant

masaj de relaxare;
masaj anticelulitic;
masaj capilar;
masaj facial;
masaj terapeutic;
reflexoterapie (palme si talpi);
masaj pentru bebelusi;
masaj pentru gravide;
drenaj limfatic (manual sau mecanic);

In cabinetul nostru de kinetoterapie veti fi intampinat de personal specializat, atent la nevoile dumneavoastra si nu in ultimul rand zambitor.

tal valg, platfus, picior equin, scolioza, cifoza, genu varum, genu valgum, entorsa, hernie de disc, sindrom down, hidrocefalie, hipotonie musculara etc

luni - vineri: 09:00 - 20:00;
sambata: 10:00 - 16:00;
posibilitatea prelungirii orarului in functie de programari;

kinetoterapeuti;

1 luna - 80 ani;

pentru informatiile privind preturile practicate va rugam accesati www.fitmed.ro;

Opinii utilizatori

Preturi ok
De Madalina pe 24 Septembrie 2012

Curat. Personal dragut si calificat.

Sunt de acord cu Delia
De Jasmyne pe 02 Iunie 2012

In mare masura sunt de acord cu parerea Deliei. Nu am fost la acest salon dar am observat ca este deschis de curand si imediat "Emy recuperata" este vindecata. Eu sunt asistent medical in sectia de cardiologie si stiu ce inseamna vindecare totala unui pacient. Va rog nu folositi forumurile pentru acest tip de reclama. Va doresc succes

Bravo
De Gabriela R pe 22 Mai 2012

Va multumesc pentru ajutor!

FitMed centru de recuperare si masaj
De Delia pe 24 Martie 2012

Buna ziua, Cred ca este bine sa va laude altcineva. Cred ca la toate aprecieri esete o singura persoana sau mai multe persoane care sunt impreuna. In 7 zile au aparut 4 pareri si toate foarte bine (lauda). Imi pare rau de parerea mea, dar cred ca este corecta.

O zi buna
Delia

Emy recuperata
De Emilia pe 12 Martie 2012

Fetita mea este acum recuperata datorita voua, va multumesc si cu aceasta ocazie. Recomand cu incredere tuturor mamicilor. Multumesc fetelor, ati fost minunate!

Super preturi
De Oana pe 12 Martie 2012

Cel mai bun raport calitate-pret. Sala de gimnastica medicala este bine echipata. Personal calificat. Merita vazut.

Profesionisti
De Elena F. pe 07 Martie 2012

Un centru cu adevarat relaxant,cu persoane pricepute si programe care ma ajuta sa ma simt in sfarsit bine dupa un episod neplacut.

Recomand
De Andreea pe 05 Martie 2012

Am ajuns la acest cabinet din cauza durerilor de spate. Urmez tratamentul indicat si ma simt foarte bine. Preturile sunt rezonabile comparativ cu alte cabinete.

Contact FitMed centru de recuperare si masaj

Adresa

Badea Cartan, 3, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Spitalul Colentina
Sos. Stefan cel Mare
Site www.fitmed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.