• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Complexul Social de Servicii Sf Ecaterina Centrul de recuperare neuromotorie
5 opinii
Varsta copil:
scolari
; prescolari; bebelusi
Afectiuni:
neurologice

Complexul Social de Servicii Sf Ecaterina Centrul de recuperare neuromotorie

Complexul Social de Servicii "Sf. Ecaterina" - Centrul de recuperare neuromotorie se ocupa de recuperarea, educatia, suportul, consilierea copiilor si parintilor copiilor cu afectiuni neuropsihomotorii, autism si sindrom Down.

Complexul Social de Servicii "Sf. Ecaterina" - Centrul de recuperare neuromotorie se ocupa de recuperarea, educatia, suportul, consilierea copiilor si parintilor copiilor cu afectiuni neuropsihomotorii, autism si sindrom Down.

recuperare, educatie, suport, consiliere, kinetoterapie, electroterapie, hidrotermoterapie, mecanoterapie, masaj, logopedie, consiliere psihologica, terapie psihologica, art-terapie, ludoterap

neuropsihomotorii, autism si sindrom Down

Opinii utilizatori

Sfat pentru Mocanu Tuta
De Victor pe 28 Februarie 2011

Au fost obtinute rezultate foarte bune in sanatoriul de la Gura Ocnitei in tratarea distrofiei musculare cu sistemul de terapie cu lumina polarizata in combinatie cu terapie color, de ce nu ai incerca si tu pentru copilul tau. 0721747054

Complexul Social de Servicii Sf Ecaterina Centrul de recuperare neuromotorie
De Mocanu tuta pe 12 Februarie 2010

Buna, si copilul meu a fost diagnosticat cu frusta dipareza spastica provenita din prematuritate. Ce fel de boala este mai exact si unde as putea merge la recuperare sau ce anume trebuie facut?

Complexul Social de Servicii Sf Ecaterina Centrul de recuperare neuromotorie
De Sorina pe 04 Februarie 2010

Daca nu esti din sector 1, e greu sa prinzi loc sunt foarte multi copii. Prioritate au cei din sector 1 si mi se pare normal.
Nu in fiecare s-a facut ce se face acolo. Proiecte europene sau fonduri Phare nerambunsabile si va fi cred cel mai dotat centru din capitala.
Da, oameni cu suflet care iubesc profesia. Felicitarile lor.

Sfat
De Cristina pe 16 Ianuarie 2010

Nu stiu de ce a fost refuzat copilul tau si care este stadiul in care se afla, dar nu renunta sa mai incerci. Am cu baiat de 28 de ani cu aceleasi diagnostice ca al tau, iar cand era mic din 1983 pana prin 1987 (cutremurul din 1986 ne-a gasit internati la clinica doctorului Nicolae Robanescu si a sotiei Ligia)faceam cure de riabilitare fizica motorie in Bucuresti via Avrig. Am fost oricum si in multe sanatorii ca, cel din Arad, Oradea, Techirghiol si Gura Ocnitei pana la 18 ani. In jurul varstei de 4,5 ani, a facut la spitalul Grigore Alexandrescu doua operatii, alungare de tendoni lui achile si adductorali. Daca vrei sa sti mai multe lasa-mi o adresa de email sau un id mesenger. La revedere.

Nemultumita
De ADRIANA STAN pe 02 Noiembrie 2009

Copilul meu de 13 ani a fost refuzat. Are tetrapareza spastica, encefalopatie, retard psiho-motor.

Contact Complexul Social de Servicii Sf Ecaterina Centrul de recuperare neuromotorie

Adresa

Maresal Averescu, 17, Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.