• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Varsta copil:
bebelusi
; prescolari; scolari

Clinica pentru Copii Audio Optica

Clinica pentru Copii Audio Optica este dedicata exclusiv nevoilor speciale ale copiilor, atat de diferite fata de ale adultilor, pentru solutionarea problemelor legate de ureche, nas si ochi.

Aceasta este formata din cabinete de Audiologie Pediatrica, ORL, Oftalmologie Pediatrica, Logopedie si Psihologie Infantila. Toate aceste cabinete...

Clinica pentru Copii Audio Optica este dedicata exclusiv nevoilor speciale ale copiilor, atat de diferite fata de ale adultilor, pentru solutionarea problemelor legate de ureche, nas si ochi.

Aceasta este formata din cabinete de Audiologie Pediatrica, ORL, Oftalmologie Pediatrica, Logopedie si Psihologie Infantila. Toate aceste cabinete sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, special creata pentru diagnosticarea micutilor.

Aceasta aparatura este diferita fata de cea pentru adulti tocmai datorita metodelor diferite de investigare a copiilor - prin joc.
Clinica isi intampina micutii pacienti cu servicii premium si atmosfera de poveste.

ORL;
audiologie;
logopedie;
psihologie infantila;
oftalmologie;
optica medicala
pediatrie

luni - miercuri - joi: 08:30 - 19:00;
marti - joi - vineri: 08:30 - 17:00;

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.305.72.51

medici: ORL, oftalmologi;
specialisti: audiologi, logopezi, psihologi

copii incepand cu varsta de 3 luni

Opinii utilizatori

Super ok
De Elena T. pe 18 Noiembrie 2009

Am trecut pe la ei cu micutul meu inainte de ai vedea aici pe site-ul dvs.
Sunt super ok, iar clinica arata foarte bine. Lui Andrei ia placut la nebunie, au peretii pictati cu tot felul de personaje si a vrut sa intre in toate cabinetele sa-i vada pe toti. Tipa care se ocupa de noi chiar ne-a lasat sa vedem tot, a fost foarte draguta.

Contact Clinica pentru Copii Audio Optica

Adresa

Stoica Ludescu, 12, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Langa statia de metrou Basarab
Site www.audio-optica.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.