• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
2 opinii
Varsta copil:
prescolari
; scolari

Centrul de terapie pentru copiii cu autism

In cadrul Asociatiei AITA, exista un Centru unde copiii cu autism pot veni pentru evaluare si terapie. Interventia se face cu specialisti care au multi ani de experinta in lucrul cu copiii cu autism, experienta acumulata sub supervizarea directa a unor coordonatori din Israel, Anglia, USA.

La Centru suntem preocupati de progresul...

In cadrul Asociatiei AITA, exista un Centru unde copiii cu autism pot veni pentru evaluare si terapie. Interventia se face cu specialisti care au multi ani de experinta in lucrul cu copiii cu autism, experienta acumulata sub supervizarea directa a unor coordonatori din Israel, Anglia, USA.

La Centru suntem preocupati de progresul copiilor nostri, copii pentru care investim timp, energie si pregatire profesionala cu scopul de a oferi cele mai bune solutii familiilor care ne solicita acest lucru.

evaluare psihologica;
alcatuirea programelor terapeutice;
terapie logopedica;
grupuri de socializare pentru copii;
grup de suport pentru parinti;
cursuri de formare si workshopuri pentru studenti, terapeuti si parinti

copii cu autism si alte tulburari pervazive de dezvoltare, tulburari de limbaj, tulburari de comportament

luni - vineri 09:00 - 17:00

0753.055.852

Martinescu Daniela - psiholog, consultant ABA;
Matei Cami - logoped;
Alexandru Dana - psiholog

Opinii utilizatori

interesata de centru de terapie pnt copii
De Constantin emilia pe 20 Februarie 2012

am o fetita de 6 ani cu autism as vrea sa stiu si eu daca pot sa o inscriu la miniclub@fundatianane acum ea este la gradinita si nu prea sunt multumita, si cat trebuie sa platesc, ea mai face o ora de aba si 2 ore de logopedie pe sap inafara de gradinita va multumesc.

Un alt centru de terapie pentru autisti dar nu numai "Fundatia Nane"
De Paulexandra pe 12 Septembrie 2011

Am descoperit acest centru in februarie acest an si am ramas impresionata de grija, dedicatia si atentia cu care fiecare copil este tratat aici de un personal extraordinar. Fetita mea de 3 anisori merge la acest centru si sunt foarte multumita de evolutia ei pana in acest moment. Il recomand cu draga inima. Fundatia Nane ofera o gama completa de servicii la costuri sub pretul pietei dar va garantez ca nu veti regreta alegerea. Sunt niste oameni extraordinari si niste profesionisti desavarsiti.

Dragi prieteni ai Proiectului Nane, ne bucuram sa va anuntam ca in 7 Martie 2011 s-a deschis Miniclubul "Prietenii lui Nane" ! Vom posta pe aceasta pagina detalii privind evolutia acestui proiect, derularea activitatilor la centru si, deasemenea, va invitam sa vizitati, virtual, MiniClubul si chiar sa ii cunoasteti pe micutii nostri rezidenti. Pentru informatii detaliate va rugam sa ne contactati la tel. 021.314.00.30 / FAX: 021.314.00.40
- Program de functionare: Luni - Vineri 8.00-18.00
- Adresa: Sector 6, Cartier ANL brancusi, vila B5-004
- Inscrieri la: office@fundatianane.ro, tel. 0721.033.305

- MiniClubul functioneaza in regim de centru de zi si posibilitati de internat

Asigura urmatoarele servicii:
- kinetoterapie, logopedie, psihologie, psihopedagogie si terapie ABA
- recreere, sociabilizare
- dezvoltarea autonomiei personale si a aptitudinilor de viata
- jocuri si activitati creative si recreative
- programe individualizate de recuperare
- activitati suplimentare, excursii, tabere, teatru, circ, zoo, etc.
- masa si program de odihna.

- Pentru detalii despre metodele de lucru, taxe si
- optiuni de transport va rugam sa ne contactati la
- miniclub@fundatianane.ro sau tel. 021.314.0030,
- 021.314.0040, mobil 0723.363.451, 0723.613.719

Contact Centrul de terapie pentru copiii cu autism

Adresa

Titus, 6, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.autism-aita.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.