• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
3 opinii
Varsta copil:
bebelusi
; prescolari; scolari
Afectiuni:
neurologice
; psihologice

Centrul de recuperare Covorasul Fermecat

Asociatia Covorasul Fermecat a deshis un centru de zi in Voluntari, Judetul Ilfov, care ofera servicii multidisciplinare pentru copii si adolescenti.

Cui ne adresam?

- Copiilor si adolescentilor care au nevoie de dezvoltare/consiliere personala (abilitati sociale, reglare emotionala, eficientizarea comunicarii etc.).

-...

Asociatia Covorasul Fermecat a deshis un centru de zi in Voluntari, Judetul Ilfov, care ofera servicii multidisciplinare pentru copii si adolescenti.

Cui ne adresam?

- Copiilor si adolescentilor care au nevoie de dezvoltare/consiliere personala (abilitati sociale, reglare emotionala, eficientizarea comunicarii etc.).

- Copiilor si adolescentilor cu deficiente motrice sau verbale.

- Copiilor si adolescentilor cu tulburari de dezvoltare (autism, Sindrom Down, Sindrom Williams, retard psihomotor), de internalizare (depresie, anxietate, fobii) si de externalizare (ADHD, opozitionism).

- Parintilor care au nevoie de consiliere cu privire la educarea copiilor.

Ce servicii oferim?

- Ateliere de dezvoltare personala

- Evaluare si consiliere psihologica

- Psihoterapie cognitiv-comportamentala

- Logopedie

- Kinetoterapie

- Parenting

- Program de terapii specializate si socializare pentru copiii cu nevoi speciale

- Workshop-uri pentru parinti si specialisti

evaluare psihologica, terapie cognitiv-comportamentala, logopedie, kinetoterapie, parenting, terapie ocupationala, ateliere de dezvoltare personala, workshop-uri

neurologice (tetrapareze, parapareze), tal valg, tal varus, scolioze si cifoze, tulburari de dezvoltare (Sindrom Down, Sindrom Williams, tulburare de spectru autist, retard psihomotor), tulburari de vorbire, tulburari emotionale (fobii, anxietate, depresie)

luni - vineri: 08:30 - 19:00

prin telefon: 0722.783.135
prin e-mail: info@covorasulfermecat.ro

Draganescu Claudia - psiholog clinician si psihoterapeut
Ungureanu Georgiana - logoped
Petre Stefan - kinetoterapeut

1 - 17 ani

Opinii utilizatori

Copilul tau este pe maini bune!
De Mariana pe 01 Februarie 2014

Ori de cate ori ai nevoie de un sfat in ceea ce priveste nevoile copilului tau cu handicap aici o sa gasesti un raspuns. Rar gasesti in zilele astea niste oameni de incredere care intr-adevar sa se ocupe de copilul tau asa cum trebuie, sa-l invete sa se dezvolte normal, sa vezi progrese de pe o zi pe alta si sa actioneze cu atata profesionalism.

Un program de nota 10!
De Ilinca pe 31 Ianuarie 2014

La centru am gasit un program foarte bun pentru copilul meu cu nevoi speciale. Este un program de 4 ore zilnic, timp in care copiii au parte de sedinte individuale si de grup. Deja se vad rezultatele!

Frumos
De Iuliana pe 31 Ianuarie 2014

Ambient foarte placut pentru copii, multe jucarii dragute si dna. psiholog stie meserie.

Contact Centrul de recuperare Covorasul Fermecat

Adresa

Emil Garleanu, 11, Ilfov, Voluntari

Reper Inainte de Cartierul Azur din Pipera
Site www.covorasulfermecat.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.