• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie si Asistenta Sociala Crinul Alb
2 opinii
Varsta copil:
bebelusi
; prescolari; scolari
Afectiuni:
postraumatice
; reumatismale

Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie si Asistenta Sociala Crinul Alb

Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie si Asistenta Sociala Crinul Alb desfasoara activitati de recuperare neuro-psiho-motorie, stimulare senzorie-cognitiva si socializare pentru copii/ tineri rezidenti, activitati specifice care sa faciliteze dezinstitutionalizarea si reintegrarea in familie a unor copii cu handicap care in urma evaluarilor si...

Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie si Asistenta Sociala Crinul Alb desfasoara activitati de recuperare neuro-psiho-motorie, stimulare senzorie-cognitiva si socializare pentru copii/ tineri rezidenti, activitati specifice care sa faciliteze dezinstitutionalizarea si reintegrarea in familie a unor copii cu handicap care in urma evaluarilor si demersurilor specifice, s-a dovedit a avea potential in acest sens.

Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie si Asistenta Sociala Crinul Alb ofera copiilor posibilitatea de a-si folosi la maxim potentialul si de a-l valorifica in procesul de dezvoltare.

activitati de recuperare neuro-psiho-motorie, stimulare senzorie-cognitiva si socializare pentru copii / tineri rezidenti;
kinetoterapie;
terapie ocupationala;

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.345.33.33

dr. Cazac Mioara - sef centru

2 - 20 ani

Opinii utilizatori

Nefertiti
De Georgeta pe 27 Aprilie 2017

Este un centru de nota 20 eu am făcut recuperare cu fetița mea ,super buni doctori,dar din niste motive personale m-am mutat in Dolj,și aici sunt doctori buni,dar singură mea nemulțumire este că nu îmi dă voie sa stau cu ea în sala de recuperare,îmi lipsește enorm de mult colectivul de acolo.acolo este și doctor stomatolog,este super ok centru.Mii de mulțumiri celor de acolo care mi pus fetiță pe picioare.

Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie si Asistenta Sociala Crinul Alb
De Tanasoiu lucica pe 02 Mai 2014

Este un centru nemaipomenit. Eu am stat internat cu copilul meu cand se faceau internari acum este doar ambulatoriu se ocupa si se implica foarte mult. Este un centru de nota 10 aveau grija de copii. Parca erau ai lor.

Contact Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie si Asistenta Sociala Crinul Alb

Adresa

Marin Pazon, 2-4, Bucuresti, Sectorul 3

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.