• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
4 opinii
Varsta copil:
scolari
; prescolari; bebelusi
Afectiuni:
neurologice

Centrul Sf Margareta Fundatia Copii in dificultate

Complexul de Servicii pentru Copii Sf. Margareta beneficiaza de o echipa multidisciplinara de ingrijire paliativa care acorda consultatii de specialitate unui numar de peste 100 de copii bolnavi incurabili, sau in stadiu terminal, datorita problemelor neuro-genetice.

Complexul de Servicii pentru Copii Sf. Margareta beneficiaza de o echipa multidisciplinara de ingrijire paliativa care acorda consultatii de specialitate unui numar de peste 100 de copii bolnavi incurabili, sau in stadiu terminal, datorita problemelor neuro-genetice.

terapie comportamentala

autism

Opinii utilizatori

Centrul Sf Margareta Fundatia Copii in dificultate
De Maria pe 13 Aprilie 2011

Mara are dreptate, statul nu ajuta in nici un fel. Ce crede domnul stan ca ne da statul vreo 20 milioane pt. copii cu handicap? Ei bine domnule nu este asa. Eu am un copil cu handicap grav: hemofilie a forma severa, si i-au 450 lei. Nici drumurile la Bucuresti nu sunt platite dar tratamentul si analizele pe care la noi la Buzau le platim, nu stiu in alte orase.

Centrul Sf Margareta Fundatia Copii in dificultate
De Mara pe 23 Septembrie 2010

Serviciile sunt de nota 10,personal calificat, profesionisti, tot respectul. Pacat de preturile piperate avand in vedere ca e o fundatie. Cunosc fundatia mi-a fost de mare ajutor. Din pacate statul nu ajuta copiii cu gred grav de handicap.

N-aveti inima domnilor
De A.Stan pe 04 Noiembrie 2009

Ce inseamna pt. voi copii in dificultate? Cei ai caror parinti va platesc milioane?

Mincinosii
De Mamica de copil bolnav pe 02 Noiembrie 2009

Baietelul meu Luca a fost vazut de 3 terapeuti de la aceasta institutie, care zice ca ajuta copii in dificultate. Copilul meu are handicap neuro-psihic sever si ne-au chemat pentru o evaluare intr-o zi caniculara,la o ora de varf. Dupa ce ne-am intalnit, ne-au spus ca o sedinta de recuperare costa 40 RON si dureaza 45 min, ca ne vor suna daca-si vor aduce aminte. Ce sa intelegem? Luca nu este un copil in dificultate? Nici in ziua de azi nu au sunat si pe site nu scrie de niciun tarif.

Contact Centrul Sf Margareta Fundatia Copii in dificultate

Adresa

Radu de la Afumati, 16, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.cid.org.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.