• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Centrul Medical Recumed
4 opinii
Varsta copil:
prescolari
; scolari
Afectiuni:
neurologice
; dermatologice; vasculare; postraumatice; reumatismale; ginecologice

Centrul Medical Recumed

Centrul Medical Recumed prin serviciile medicale pe care le ofera se adreseaza tuturor categoriilor de varsta (copii, adolescenti si tineri, adulti), femeilor gravide si femeilor aflate in perioada postnatala, sportivilor.

Centrul Medical Recumed prin serviciile medicale pe care le ofera se adreseaza tuturor categoriilor de varsta (copii, adolescenti si tineri, adulti), femeilor gravide si femeilor aflate in perioada postnatala, sportivilor.

recuperare medicala;
reumatologie;
ortopedie;
psihologie;
terapia durerii;
medicina muncii;
analize de laborator (prin Bios Diagnostic)

kinetoterapie;
hidrokinetoterapie partiala;
interviu cu parintii;
afectiuni congenitale;
tulburari de crestere;
afectiuni posttraumatice;
postoperator dupa interventii ortopedice

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.319.3430 / 021.319.3234 / 0742.354.442

Opinii utilizatori

Fizioterapia
De Mioara Petre pe 05 Iunie 2017

Sunt pensionara si am avut dureri in calcai. Peste tot, medicii imi spuneau ca trebuie sa ma operez, insa dna dr Gaman cu 2 proceduri de fizioterapie mi-a luat durerile. Ami si Nicoleta sunt foarte atente si pe perioada tratamentului mi-au facut sederea placuta! Va pup, fetele mele!

Recumed de exceptie
De Daniel pe 05 Iunie 2017

In decembrie am suferit o artroscopie. In ianuarie eram 100% functional. Andreea, kinetoterapeut de nota 10! Pachete si abonamente accesibile! 10+

Super
De Maria pe 05 Iunie 2017

Felicitari! Sunteti profesionisti! Aparatura moderna, personal calificat. Dna dr Gaman este medicul care a reusit sa ma puna pe picioare.

Nota 10
De Maxim miruna pe 23 Februarie 2017

Super echipa, servicii de calitate, tratament reusit, preturi la nivelul pietei, au o paleta larga de servicii si pachete.

Contact Centrul Medical Recumed

Adresa

Grigore Alexandrescu, 33, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.319.3430 / 021.319.3234 / 0742.354.442
Site www.recuperare-medicala.ro
Email office@recumed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.