• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Varsta copil:
bebelusi
; prescolari; scolari
Afectiuni:
neurologice
; respiratorii; postraumatice; reumatismale; ginecologice

Centrul Medical Profesional Duo

Centrul Medical Profesional Duo va ofera servicii de fizio si kinetoterapie pentru bebelusi, copii, adulti. Masaj si gimnastica medicala pentru bebelusi cu diferite afectiuni (displazie de sold, picior stramb congenital, platfus, genu varum, masaj si gimnastica pentru dezvoltarea armonioasa a sugarului, gimnastica medicala pentru copii si...

Centrul Medical Profesional Duo va ofera servicii de fizio si kinetoterapie pentru bebelusi, copii, adulti. Masaj si gimnastica medicala pentru bebelusi cu diferite afectiuni (displazie de sold, picior stramb congenital, platfus, genu varum, masaj si gimnastica pentru dezvoltarea armonioasa a sugarului, gimnastica medicala pentru copii si adolescenti: corectarea atitudinilor vicioase (cifoza, scolioza, lordoza), recuperare posttraumatica (dupa imobilizari in aparate gipsate, dupa interventii chirurgicale ortopedice), program de gimnastica special conceput pentru copii supraponderali, recuperare medicala pentru copii cu handicap motor.

Centrul Medical Profesional Duo ofera servicii de terapie combinata pentru mamici: gimnastica pre si postnatala, gimnastica de intretinere, tratamente eficiente si moderne de remodelare a siluetei pentru mamici: electroterapie (curenti diadinamici, interferentiali), electroterapie combinata cu vacuum (efect lipolitic), masaj anticelulitic, ultrasunet (tratamentul cicatricilor postoperatorii, depigmentarea petelor de sarcina, tratamentul vergeturilor), masaj de relaxare, masajul terapeutic al femeii insarcinate, masaj de stimulare a circulatiei periferice.

In cadrul centrului medical Profesional Duo beneficiati de urmatoarele servicii: recuperare medicala pentru adulti: kinetoterapie individuala, masaj terapeutic (loco- regional, Shiatsu), fizioterapie pentru o gama variata de afectiuni: terapia durerii (nevralgie, cefalee, mialgie, durere postoperatorie), afectiuni ortopedice (artrite, bursite, tendinite, hematoame, contuzii, intinderi musculare), afectiuni ale coloanei vertebrale (spondiloza, lombalgie, discopatie, stadiul nechirurgical), tratamentul edemelor, celulitei superficiale si profunde, afectiuni ginecologice (dismenoree, afectiuni inflamatorii genitale implicate in sterilitate: anexite, metroanexite).

gimnastica medicala pentru copii si adolescenti;
gimnastica pre si postnatala pentru mamici;
gimnastica de intretinere;
recuperare medicala pentru adulti;
masaj si gimnastica bebelusi;
programe speciale de masaj si gimnastica medicala pentru bebelusi;
fizioterapie;
electroterapie;
terapie cu ultrasunet;
terapie cu vacuum;
terapie combinata pentru remodelare corporala;
masaj;
masaj terapeutic (loco - regional, general si al femeii insarcinate);
masaj de stimulare a circulatiei periferice;
masaj anticelulitic;
shiatsu

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0723.425.634 / 021.310.5657

Simu Floarea asistent medicina generala;
Nicorescu Florentina kinetoterapeut;
Miu Andreea kinetoterapeut;
Alexandra Lucia asistent kinetoterapie

bebelusi;
copii si adolescenti;
mamici;
adulti

Opinii utilizatori

Contact Centrul Medical Profesional Duo

Adresa

Pitar Mos, 29, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.medicalduo.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.