• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Centrul Horia Motoi
6 opinii
Varsta copil:
prescolari
Afectiuni:
neurologice

Centrul Horia Motoi

Centrul Horia Motoi este un centru de recuperare dedicat exclusiv copiilor cu autism si terapiei ABA - analiza comportamentala aplicata. Reprezentantii centrului Horia Motoi tin foarte mult la implicarea cat mai activa a parintilor in terapia de recuperare a copiilor afectati de autism.

Centrul Horia Motoi este un centru de recuperare dedicat exclusiv copiilor cu autism si terapiei ABA - analiza comportamentala aplicata. Reprezentantii centrului Horia Motoi tin foarte mult la implicarea cat mai activa a parintilor in terapia de recuperare a copiilor afectati de autism.

terapie ABA -analiza comportamentala aplicata

autism

2 - 5 ani

Opinii utilizatori

Opinii, impresii despre Centrul Horia Motoi
De Geo pe 27 Septembrie 2012

As dori si eu sa aflu informatii de la mamici, opinii, impresii, sugestii despre Centrul Horia Motoi, e ok? Au facut copiii progrese reale cu ajutorul terapiei Aba? Am si eu un baiatel de 2 ani si 2 luni diagnosticat cu tulburare de spectru autist.

Horia Motoi
De Aacar pe 13 Mai 2012

Scrieti un e-mail pe info@autism.ro in care sa scrieti succint cateva despre copilul dumneavoastra: varsta, diagnostic, istoric medical, comportamente si veti fi contactat cat mai curand pentru a vi se comunica forma de ajutor ce v-o putem oferi.

Centrul Horia Motoi
De Ralu2012 pe 18 Martie 2012

As dori si eu sa aflu informatii de la mamici, opinii, impresii, sugestii despre Centrul Horia Motoi, e ok? Au facut copii progrese reale cu ajutorul terapiei Aba? Am si eu un baiatel de 2 ani si 7 luni diagnosticat cu autism moderat suntem disperati sa il ajutam sa aiba o viata normala.

Centrul Horia Motoi
De Adina pe 15 Decembrie 2010

Te rog mult de tot sa imi dai si mie o adresa unde as putea sa vorbesc cu tine. Multumesc din suflet.

Centrul Horia Motoi
De Adriana pe 08 Decembrie 2010

Noi suntem la scoala, dupa 3 ani de terapie la centrul "Horia Motoi".

Contact Centrul Horia Motoi

Adresa

Mozart , 1A, Bucuresti, Sectorul 2

{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.