• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
3 opinii
Varsta copil:
bebelusi
; prescolari; scolari
Afectiuni:
neurologice
; respiratorii; postraumatice; reumatismale

Cabinetul de recuperare Iri and Co

Cabinetul de recuperare Iri and Co acorda o atentie deosebita copiilor si de aceea pe toata durata sedintei in sala de recuperare nu vor fi decat fiziokinetoterapeutul si pacientul.

Studiile impreuna cu rezultatele remarcabile, ne recomanda in recuperarea functionala a copiilor cu deficiente fizice si neuro-psiho-motorii.

Cabinetul de recuperare Iri and Co acorda o atentie deosebita copiilor si de aceea pe toata durata sedintei in sala de recuperare nu vor fi decat fiziokinetoterapeutul si pacientul.

Studiile impreuna cu rezultatele remarcabile, ne recomanda in recuperarea functionala a copiilor cu deficiente fizice si neuro-psiho-motorii.

kinetoprofilaxia;
kinoterapia (gimnastica medicala);
electroterapie;
masaj (de relaxare, de recuperare, anticelulitic, facial, drenaj limfatic)
reflexoterapie;
gimnastica medicala pentru gravide;

luni - vineri 09:00 - 21:00;
sambata 09:00 - 16:00

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0724.271.691, 0769.689.338

Opinii utilizatori

Cabinetul de recuperare Iri and Co
De Felix Ioana pe 02 Februarie 2011

Multumim! Rezultatele deosebite in acest domeniu sunt cartea dvs. de vizita. Multumim si multe impliniri in continuare!

Servicii deosebite
De Andreescu Ioana pe 19 Ianuarie 2010

Multumesc pentru asistenta deosebita. Datorita dumneavoastra ma simt mult mai bine.

Cabinetul de recuperare Iri and Co
De Ciobotea rodica pe 30 Septembrie 2009

Multumesc pentru ingrijirea deosebita.

Contact Cabinetul de recuperare Iri and Co

Adresa

Profesor Ion Maiorescu, 11, Bucuresti, Sectorul 2

Reper bl. 50, sc. A, ap. 5, parter, interfon 05;
Calea Mosilor, in spatele magazinului "Tata si Fiul"
Site www.iri-kineto.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.