• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Varsta copil:
bebelusi
; prescolari; scolari
Afectiuni:
neurologice
; respiratorii; dermatologice; vasculare; postraumatice; reumatismale; ginecologice; nutritionale; psihologice

Balneomedcenter

Balneomedcenter este cel mai important brand medical privat din Valcea. Brandul medical Balneomedcenter include un spital de 4*, cel mai mare spital privat din zona Olteniei (9000 mp), care dispune de cea mai mare si moderna baza de tratament de reabilitare si recuperare medicala si o policlinica, pozitionata in centrul orasului, care se adreseaza...

Balneomedcenter este cel mai important brand medical privat din Valcea. Brandul medical Balneomedcenter include un spital de 4*, cel mai mare spital privat din zona Olteniei (9000 mp), care dispune de cea mai mare si moderna baza de tratament de reabilitare si recuperare medicala si o policlinica, pozitionata in centrul orasului, care se adreseaza prin serviciile disponibile intregii familii (copii, parinti, bunici) sectia de pediatrie fiind foarte bine dezvoltata acoperind peste 500 mp.

Brandul medical Balneomedcenter - spital si policlinica - propune un concept in care pacientul este elementul central, iar nevoile si specificul afectiunilor sunt integrate individual si personalizat pentru un parcurs impecabil al tratamentului.

Dotarile ultra moderne, conditiile moderne de spitalizare si tratament, cea mai mare baza de recuperare medicala din Oltenia, echipa medicala formata din specialisti in domeniu, laborator propriu ultraperformant, alaturi de increderea si aprecierea primita din partea pacientilor, pozitioneaza Balneomedcenter ca o prima optiune in servicii medicale la standarde occidentale, nu doar in judetul Valcea, dar si la nivel regional si national.

Astfel, cele trei dorinte ale medicinii moderne, profilaxia, curativismul si recuperarea se regasesc sub amprenta aceluiasi brand medical, Balneomedcenter.

Spitalul Balneomedcenter asigura servicii medicale spitalicesti in regim de internare continua, in sectiile de Recuperare Medicala, Geriatrie si Gerontologie si Medicina Interna, pacientii asigurati CAS putand beneficia de servicii gratuite in cadrul spitalului. In cadrul Sectiei de Recuperare Medicala, pacientii internati beneficiaza de consult de specialitate, elaborare schema de tratament, consulturi interdisciplinare acolo unde diagnosticul impune si nu in ultimul rand de tratamente cu 4 proceduri pe zi. Tratamente de inalta performanta realizate de aparatura si echipamente speciale pentru diagnostic si tratament de recuperare cardiovasculara, respiratorie, recuperare ortopedica si neurologica.

Incepand cu data de 3 ianuarie 2017 in incinta Spitalului Balneomedcenter, pacientii cu probleme ale aparatului gastrointestinal pot efectua investigatii de endoscopie digestiva superioara si inferioara (colonoscopie,rectoscopie) cu sau fara manopere conexe. Investigatiile sunt asigurate cu aparatura noua, de ultima generatie, iar la solicitarea pacientului si indicatia medicului se asigura stabilirea schemei de algosedare. Investigatiile pentru endoscopie digestiva superioara si inferioara se pot realiza in regim ambulatoriu,in regim de spitalizare de zi sau in regim de spitalizare continua - datorita necesitatii monitorizarii in pregatirea prealabila a pacientului precum si datorita monitorizarii post manopera a pacientului.

Va invitam sa ne vizitati pe www.balneomedcenter.ro.

Spitalul Balneomedcenter (Str. Ostroveni 142, Rm. Valcea) asigura servicii medicale spitalicesti in regim de internare continua in sectiile de: Recuperare medicala, Geriatrie si Gerontologie precum si in cadrul compartimentului de Medicina Interna.

In afara sectiilor de internare continua in unitate functioneaza si spitalizarea de zi pentru specialitatile: Recuperare Medicala, Medicina Interna, Geriatrie si Gerontologie, Cardiologie, Reumatologie, Neurologie, Pneumologie. In cadrul spitalizarii de zi pacientii beneficiaza de consultatie medicala de specialitate, investigatii paraclinice, explorari functionale, analize de laborator, medicamente si consumabile medicale.

Serviciile medicale ambulatorii in specialitatile Recuperare si Reabilitare medicala, Medicina Interna, Geriatrie si Gerontologie, Gastroenterologie, Cardiologie, Reumatologie, Pediatrie, Neurologie, Pneumologie, Oncologie, Endocrinologie, Medicina muncii, sunt furnizate de medici primari si specialisti cu experienta.

Servicii de imagistica de inalta performanta: ecografie 3D si 4D, ecografie cardiaca/ecocardiografie, eco doppler vascular, eco carotidiana, eco parti moi, eco musculoscheletala, eco sold pediatric, eco san cu elastografie, osteodensitometrie segmentara (test de osteoporoza DXA), radiologie digitala (RX).

telefonice: 0350410000
prin e-mail: contact@balneomedcenter.ro
prin intermediul site-ului: www.balneomedcenter.ro

Opinii utilizatori

Contact Balneomedcenter

Adresa

Ostroveni, 142, Valcea, Ramnicu Valcea

Site www.balneomedcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.