• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Varsta copil:
bebelusi
; prescolari; scolari
Afectiuni:
dermatologice
; postraumatice; reumatismale

Asteco Lifestyle Primul Centru Integrat de Nutritie si Boli Metabolice

La Asteco Lifestyle Primul Centru Integrat de Nutritie si Boli Metabolice vei gasi, in acelasi loc, complet integrate si la preturi foarte avantajoase, toate serviciile de care ai nevoie pentru un stil de viata sanatos si vei avea garantia unui program de diagnosticare si tratament complet personalizate, pentru ca tu sa obtii rezultate durabile in...

La Asteco Lifestyle Primul Centru Integrat de Nutritie si Boli Metabolice vei gasi, in acelasi loc, complet integrate si la preturi foarte avantajoase, toate serviciile de care ai nevoie pentru un stil de viata sanatos si vei avea garantia unui program de diagnosticare si tratament complet personalizate, pentru ca tu sa obtii rezultate durabile in timp.

A inceput campania Copil Sanatos!
Copilul tau are probleme de greutate si alimentatie? Vino cu el la Centrul Medical Asteco, pentru un program medical integrat de control al greutatii. Echipa formata din medic nutritionist-pediatru, psiholog si kinetoterapeut te vor ajuta sa controlezi greutatea si cresterea copilului tau!

Ai un copil supraponderal?

Testeaza Gratuit primul program medical complet personalizat pentru controlul greutatii la copii.

Cum?
Pasul 1: consult pediatric si nutritional pentru stabilirea profilului metabolic;
Pasul 2: program corelat de alimentatie si exercitii pentru copilul tau;
Pasul 3: consiliere psihologica pentru implementarea noului stil de viata.

Cand? 01 - 15 Decembrie
luni - vineri: 14:00 - 20:00 si sambata 09:00 - 13:00

Unde?
Centrul Medical Asteco,
Str. C-tin Brancusi, nr. 105.

Programari la: 0751.631.688.

preventie, diagnostic si tratament integrat pentru diabetul zaharat;
endocrinologie;
medicina interna;
ecografie Doppler Color;
gimnastica si kinetoterapie;

contact non-stop: 0751.631.688 / la acest numar de telefon poti suna cu incredere de luni pana duminica, la orice ora pentru:
- programari si informatii;
- asistenta privind planul de nutritie si consiliere;
- urgente;

consultatii medicale integrate:
- luni: 17:00 - 21:00;
- miercuri: 18:00 - 21:00;
- vineri: 17:00 - 21:00;
- sambata: 09:00 - 13:00;

remodelare si gimnastica:
- luni - vineri: 07:30 - 21:00;
- sambata: 09:00 - 15:00;

recoltare sange analize:
- luni - vineri: 07:30 - 09:30 (cu programare telefonica prealabila);
- sambata: 08:00 - 10:00 (urgente, cu programare prealabila);

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0751.631.688 / 0364.260.034

Dr. Adrian Copcea, medic specialist diabet zaharat, nutritie si boli metabolice;
Dr. Diana Ciorba Diana Ciorba medic specialist
medicina interna;
Dr. George Pop medic specialist endocrinologie;
Dr. Amfiana Gherman psihoterapeut;

Opinii utilizatori

Contact Asteco Lifestyle Primul Centru Integrat de Nutritie si Boli Metabolice

Adresa

Constantin Brancusi, 105, Cluj, Cluj Napoca

Site www.astecolifestyle.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.