• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Varsta copil:
prescolari
; scolari
Afectiuni:
neurologice
; postraumatice

Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism

Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism (AIPA) a fost infiintata in anul 2006 din dorinta de a oferi suport informativ, moral, financiar si indeosebi terapeutic copiilor cu tulburari din spectrul autist si alte tulburari de dezvoltare.

Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism urmareste ca familia si societatea sa inteleaga...

Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism (AIPA) a fost infiintata in anul 2006 din dorinta de a oferi suport informativ, moral, financiar si indeosebi terapeutic copiilor cu tulburari din spectrul autist si alte tulburari de dezvoltare.

Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism urmareste ca familia si societatea sa inteleaga problemele cu care se confrunta copilul cu dizabilitati si implicarea activa pentru integrarea copiilor cu dizabilitati in comunitate (gradinite si scoli de masa).

MOTTO:
"Daca un copil nu poate invata
In felul in care ii predam,
Atunci trebuie sa-i predam
In felul in care el poate invata."

servicii oferite:
- evaluare psihologica;
- evaluare logopedica;
- terapia tulburarilor de limbaj (logopedie);
- terapie ocupationala;
- terapie prin arte combinate;
- terapie comportamentala (ABA);
- grupuri de socializare pentru copii;
- grupuri de suport pentru parinti;
- formarea echipei pentru lucru la domiciliu;
- realizarea planului de interventie personalizat si coordonarea echipei de terapeuti - ne deplasam si in tara;

beneficiarii AIPA sunt copii cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani cu urmatoarele afectiuni:
- tulburari din spectrul autist;
- ADHD;
- Asperger;
- hiperkinetism;
- retard psiho-motor;
- sindrom Down;
- tulburari de invatare;
- tulburari de limbaj;

de luni pana vineri in intervalul orar: 09:00 - 19:00

secretul real al succesului terapiei consta in experienta practica a terapeutilor si in abordarea individualizata a cazurilor, in functie de nevoile copilului existente in acel moment;

echipa AIPA este formata din psihologi si psihopedagogi cu experienta in aplicarea terapiei la copiii cu nevoi speciale din 2004;

beneficiarii AIPA sunt copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 2 si 14 ani;

Opinii utilizatori

Contact Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism

Adresa

Viitorului, 170, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Zona Obor - Lizeanu
Site www.autism-aipa.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.