• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
4 opinii
Varsta copil:
prescolari
; scolari

Asociatia AWSR - Centrul de recuperare Covorasul Fermecat

Centrul de recuperare Covorasul Fermecat se adreseaza atat copiilor care au nevoie de cateva sedinte pentru corectarea unor defecte minore ce tin de limbaj sau miscare cat si copiilor cu dizabilitati care necesita programe complexe si mai indelungate de recuperare.

Centrul de recuperare Covorasul Fermecat se adreseaza atat copiilor care au nevoie de cateva sedinte pentru corectarea unor defecte minore ce tin de limbaj sau miscare cat si copiilor cu dizabilitati care necesita programe complexe si mai indelungate de recuperare.

serviciile oferite:

evaluare psihologica (copii si adolescenti) - este un proces in cadrul caruia un psiholog foloseste tehnici si instrumente psihologice pentru:

a afla informatii generale sau specifice despre o alta persoana (client);
a informa terte persoane (apartinatori) cu privire la nivelul de functionare sau dezvoltare a clientului;
a face predictii referitoare la comportamentul si functionarea viitoare a clientului.

consiliere psihologica individuala (copii, adolescenti si adulti) - este o forma de asistenta psihologica prin care se faciliteaza dezvoltarea personala si autocunoasterea, astfel incat clientul sa functioneze mai eficient si sa-si poata atinge obiectivele personale;

interventia timpurie – vizeaza

stimularea proceselor cognitive (perceptia vizuo-spatiala, reprezentarile, memoria, planificarea motorie, rezolvarea de probleme, categorizarea, rationamentul cauzal etc.);
dezvoltarea abilitatilor socio-emotionale (reglarea emotiilor disfunctionale - managementul furiei, al anxietatii; imbunatatirea comunicarii asertive, a jocului, invatarea de reguli sociale utile, educarea empatiei etc.);
dezvoltarea limbajului (intelegerea si indeplinirea cererilor, dezvoltarea comunicarii functionale, intelegerea si folosirea intrebarilor, a metaforelor in interactiune; intelegerea si povestirea basmelor; invatarea scris-cititului etc.);
imbunatatirea atentiei, a auto-monitorizarii si a proceselor metacognitive;
inlocuirea unor comportamente neadecvate cu altele mai potrivite (diminuarea ipsatiei, a comportamentelor opozitioniste, compulsive, auto sau heteroagresive);
deprinderea capacitatilor de autoservire (imbracat / dezbracat, incaltat / descaltat, incheiat / descheiat nasturi, fermoare, capse, scai etc.).

logopedie (terapia limbajului) – vizeaza:

dezvoltarea abilitatilor de comunicare eficienta la nivelul limbajului vorbit si scris
dezvoltarea deprinderii de folosire corecta a acestor abilitati;

kinetoterapie si fizioterapie (recuperare medicala) – vizeaza:

corectarea posturii corpului si recuperarea afectiunilor aparatului locomotor (scolioze, cifoze, picior plat, tal valg (talus valgus), equin);
dezvoltarea deprinderilor motrice de baza (tarare, mers, alergare, prindere / aruncare, rostogolire);
dezvoltarea aptitudinilor psiho-motrice (coordonare generala, echilibru, schema corporala);

intarziere in dezvoltarea psihomotorie;

luni - vineri 08:00 - 20:00;

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0722.783.135 de luni pana vineri 10:00 - 18:00

logopedie:

1. Georgiana Ungureanu

kinetoterapie / Fizioterapie

1. Diana Paraschiv

terapii complementare:

1. Ioana Colibaseanu
2. Claudia Draganescu

psihologie / evaluari:

1. Claudia Draganescu

varsta recomandata 1,5 - 14 ani;
- aceasta insa nu exclude alte varste daca terapeutul considera oportuna terapia;

Opinii utilizatori

Centrul Covorasul Fermecat
De Mariana pe 09 Iulie 2012

Au un spatiu frumos amenajat, iar personalul se poarta frumos cu parintii si copiii.

Parere
De Silvia pe 03 Mai 2012

Centrul este foarte frumos amenajat, dotarile sunt excelente iar specialistii pun accentul pe nevoile si evolutia copilului. Parintii beneficiaza in permanenta de suport si consiliere. Programul este flexibil iar preturile accesibile tuturor.

Descriere centru
De Lelia pe 02 Mai 2012

Am fost la centru acesta si mi-a placut foarte mult personalul de acolo. Este si foarte frumos amenajat.
Cel mai important pentru mine a fost ca specialistii dedica timp convorbirii cu parintele la sfarsitul sedintei, se prezinta evolutia copilului din ziua respectiva si se fac si recomandari pentru acasa.
Preturile nu sunt piperate, desi zona este Pipera! :)
Un minus al acestui centru ar fi transportul, este un pic mai greu accesibil pentru mijlocul de transport in comun. Daca aveti masina nu este nicio problema.
Il recomand cu caldura!

Opinie centru
De Iuliana pe 26 Februarie 2012

E frumos aranjat,

Contact Asociatia AWSR - Centrul de recuperare Covorasul Fermecat

Adresa

Emil Garleanu, 11, Bucuresti, Voluntari

Reper Rond OMV, Cladirea Vodafone, Romstal, Cartier Impact Azur
Site www.covorasulfermecat.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.