• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Vivamed Centru de Reproducere Umana Asistata

Vivamed Centru de Reproducere Umana Asistata este un centru de diagnostic si tratament al sterilitatii cuplului prin tehnicile de reproducere umana asistata avand un laborator de reproducere umana asistata si cabinete de obstretrica - ginecologie.

Vivamed Centru de Reproducere Umana Asistata este un centru de diagnostic si tratament al sterilitatii cuplului prin tehnicile de reproducere umana asistata avand un laborator de reproducere umana asistata si cabinete de obstretrica - ginecologie.

consultatie infertilitate;
monitorizare tratament de simulare ovariana;
recoltare spermatograma spermocultura;
test postcoital;
tehnici de reproducere umana asistata: inseminare artificiala si fertilizare in-vitro;

Dr. Bogdan Marinescu;
Dr. Diana Cocei;
Dr. Gabriela Lupu;
dr. Sorin Lupu
psiholog Adina Voinea;
asistent Claudia Sofetlea

prin telefon, la numarul 0268.410.674 sau prin completarea unui simplu formular on-line, dupa care veti fi contactati de secretariatul Vivamed pentru a vi se comunica data si ora programarii;

Opinii utilizatori

recomand cu toata incredea
De Geanina pe 22 Martie 2015

O echipa minunata,le multumesc din tot sufletul ca m-au ajutat sa devin o mamica ft fericita,cu toata incredera recomand,toate stelele pt ei!

Nu merita! Nu recomand!
De Georgiana pe 30 Octombrie 2014

O clinica buna, la prima vedere! Pe parcurs, veti vedea realitatea. Eu am cheltuit mai bine de 2.000 de ron pe analize, pentru ca, in cele din urma, sa imi spuna ca sunt sterila (la 31 de ani!!!) si ca am si un virus care ma face suspecta de cancer, iar singura posibilitate de a ramane insarcinata e FIV si asta cu donare de ovule.

Am plecat de la ei dezamagita, daramata psihic. Dar nu mi-am pierdut speranta si am mers la alt doctor. Acest doctor mi-a facut 3 instilatii tubare, si multumesc lui Dumnezeu, acum sunt insarcinata natural, in 3 luni. Asa ca, din partea mea, nicio stea!

Vivamed Centru de Reproducere Umana Asistata
De Beby pe 11 Aprilie 2014

Nu merita absolut nicio stea. Stiu sa ajute doar femeile care sunt perfect sanatoase si doar sotii au probleme. Te fac sa stai sa pierzi mult timp asteptand sa intri sa te consulte, fac fiv-urile in lot, fac schemele de tratament dupa ureche, nicidecum dupa profilul hormonal cum se lauda, drept dovada mult prea putine fiv-uri reusite din prima. Stiu doar sa iti ia banii cu foarte mare usurinta, dar cand fiv-ul este esuat, da vina pe organismul tau spunand "ne pare foarte rau". Comunicarea doctor pacient lasa de dorit.

Extraordinari
De Ioana pe 17 Septembrie 2012

Multumesc echipei. sunt extraordinari. mi-au pus in brate lumina vietii mele cand nici nu mai speram!

Vivamed Centru de Reproducere Umana Asistata
De Flavia Ioana & Marilena RIZOIU pe 19 Ianuarie 2011

Cea mai buna clinica. Cei mai buni medici si pe aceasta cale aduc mii de multumiri doamnei doctor Lupu si domnului doctor Gliga, merita toate stelele, mi-au daruit bucuria de avea cel mai frumos si scump copil, o adevarata printesa. Dumnezeu sa va dea sanatate si sa va aiba in paza pentru noi succese, de mii de stele!

Vivamed Centru de Reproducere Umana Asistata
De Maria pe 24 Noiembrie 2010

Clinica la standard european, sunt sigura ca depaseste profesional, seriozitate, responsabilitate multe clinici din vest, si stiu ce spun, si pe aceasta cale aduc mii de multumiri doamnei doctor Lupu, caci in sfarsit sunt fericita, mi-a daruit bucuria-fericirea de a fi mama.

Vivamed Centru de Reproducere Umana Asistata
De Dragomir cristina pe 22 Noiembrie 2010

O clinica super. Merita toate stelele din partea mea pentru ca mi-au schimbat viata. M-au ajutat sa imi indeplinesc visul, adica acela de a avea un copil prin fiv. Va multumesc.

Vivamed Centru de Reproducere Umana Asistata
De Simona pe 07 Noiembrie 2010

Cel mai bine suni direct la clinica. Datele le gasesti pe www.vivamed.ro. Poate s-au mai modificat.

Vivamed Centru de Reproducere Umana Asistata
De Irimia marcela pe 03 Noiembrie 2010

As dori sa stiu cat costa inseminarea in vitro?

Vivamed Centru de Reproducere Umana Asistata
De Anca pe 03 Noiembrie 2010

Merita tot efortul. Este o clinica la standarde europene, iar doctorii sunt minunati!

Contact Vivamed Centru de Reproducere Umana Asistata

Adresa

Matei Basarab , 33 , Brasov, Brasov

Site www.vivamed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.