• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Spitalul Clinic Prof Dr Panait Sarbu Giulesti

Spitalul Clinic Prof Dr Panait Sarbu Giulesti - Departamentul de reproducere umana asistata (Maternitatea Giulesti) ofera o serie de servicii medicale specializate pentru cuplurile care se confrunta cu probleme de fertilitate:

<li>inseminare artificiala in cadrul cuplului;
<li>inseminare artificiala de la donator, din...

Spitalul Clinic Prof Dr Panait Sarbu Giulesti - Departamentul de reproducere umana asistata (Maternitatea Giulesti) ofera o serie de servicii medicale specializate pentru cuplurile care se confrunta cu probleme de fertilitate:

<li>inseminare artificiala in cadrul cuplului;
<li>inseminare artificiala de la donator, din banca de sperma;
<li>fertilizare in vitro (FIV)
<li>injectare intracitoplasmica a spermatozoizilor (ICSI)
<li>transfer intrafalopian al gametilor (GIFT).

De asemenea, Spitalul Clinic Prof Dr Panait Sarbu Giulesti dispune si de un program dedonare de ovocite, sperma si embrioni, banca de embrioni, autoconservare, donatori anonimi, dar si banca de sperma: autoconservare, donatori anonimi. Datorita departamentul de reproducere umana asistata din cadrul spitalului au venit pe lume peste 250 de copii nascuti ca urmare a procedeelor de Fertilizare in Vitro efectuate in clinica, in cadrul programelor de tip: FIV/ICSI, embriotransfer cu embrioni decongelati (banca de embrioni), programul de donare de ovule, embriotransfer la mama purtatoare.

In cadrul clinicii, rata medie de sarcini raportate la numarul de embriotransferuri este in medie 35% si peste 45% la paciente sub 30 de ani. Intregul personal al clinicii a efectuat numeroase stagii de specializare in reproducere asistata in centre de prestigiu din SUA, Belgia, Israel, Franta, Anglia si sunt medici specialisti devotati si foarte bine pregatiti. In data de 21 februarie 2003 s-au nascut in Clinica "Prof. Dr. Panait Sarbu" Bucuresti al 100-lea copil conceput in Laboratorul clinicii prin tehnici de fertilizare in vitro, precum si copilul cu numarul 101.

Departamentul de Reproducere Umana Asistata Spitalul Panait Sarbu (Giulesti) detine: banca de embrioni, banca de sperma, echipament pentru crioconservarea spermei si embrionilor, echipament pentru injectia intracitoplasmatica a spermatozoizilor, laborator complet utilat pentru realizarea fertilizarii in vitro.

Facilitati pe care le ofera Departamentul de Reproducere Umana Asistata:

1. FIV
2. ICSI (injectarea intracitoplasmatica a spermatozoidului)
3. TESA (aspirat epididimar)
4. TESE ( biopsie testiculara)
5. Assisted heatching (ecloziune asistata)
6. Cultivare la blastocist
7. Vitrificare ovocite
8. Vitrificare embrioni in orice stadiu de diviziune pina la stadiul de blastocist
9. Congelare sperma
10. Congelare tesut testicular
11. Inseminare artificiala

Banca de sperma
Banca de embrioni
Program de donare gameti � ovocite, sperma

Teste de laborator � Andrologie

Spermograma
Spermocultura
Test de vitalitate
Test morfologie spermatozoizi
Test Mar � anticorpi antispermatici
Test de migrare a spermatozoizilor
Test postcoital;

Laboratorul de fertilizare in vitro - dotari

Hota cu flux laminar;
Incubatoare CO2 � Binder;
Incubatoare amestec de gaz � Cook;
Stereomicroscop - Olympus;
Microscop cu contrast de faza - Nikon;
Microscop cu inversie � Nikon;
Sistem de micromanipulare � Narishige;
Sistem de micromanipulare � Eppendorf;
Centrifuga;
Tancuri pentru stocare in azot lichid;
Tanc de stocare (carantina) � pentru Cupluri cu AgHbs si HCV pozitiv;
Sisteme de sterilizare a aerului din incapere;

departament de reproducere umana asistata

Sef sectie: Dr. Mihail Niculescu, medic primar Obstetrica - Ginecologie;
Dr. Anca Moisa, medic primar Obstetrica - Ginecologie, androlog;
Academician Profesor Doctor Bogdan Marinescu, medic primar Obstetrica - Ginecologie;
Asistent Universitar Dr. Luiza Hodovanu, medic primar Obstetrica - Ginecologie;
Dr. Andreea Enache, medic specialist Obstetrica - Ginecologie;
Asistent Universitar Dr. Andreea Veliscu, medic specialist Obstetrica - Ginecologie.
Dr. Marilena Baluta, medic Obstetrica - Ginecologie, embriolog;

prezenta obligatorie a cuplului;
discutie despre istoricul sterilitatii;
verificarea analizelor efectuate de cuplu: daca sunt recente si de calitate nu se refac; daca sunt vechi sau lipsesc se efectueaza un nou set;
analize obligatorii ce vor exclude cauzele care pot afecta sarcina, sanatatea mamei sau a fatului:
Ac anti-rubeola;
Ag Hb-s;
Ag Hb-c;
HIV;
VDRL, TPHA;
dozari hormonale (in cazul ciclurilor neregulate, patologiei ovulatorii sau infertilitatii primare):
progesteron seric (ziua 21);
estradiol seric;
FSH, LH (ziua 3);
Prolactina;
TSH;
androgeni;
examen glera cervicala
examen secretie vaginala;
examen citologic Babes - Papanicolau (pentru a exclude procesele neoplazice de la nivelul colului uterin);
examen ecografic vaginal;
histero-salpingografie (in special in cazurile de sterilitate secundara);
biopsie de endometru (pentru eliminarea unei patologii ovulatorii, a tulburarilor de faza luteala);
se efectueaza cu ajutorul unor catetere foarte fine (Pipelle Cornier), introduse prin colul uterin si care nu necesita dilatatia acestuia (fara anestezie) ;
prin aspirare se recolteaza material din mucoasa endometriala, ce va fi ulterior analizat anatomo-patologic;
spermograma. examenul clinic al pacientei, la care se adauga: xamen citologic Papanicolau
examen secretie vaginala;
examenul ecografic se efectueaza in ziua a 12-14-a a ciclului, pentru urmarirea caracterelor ovulatiei (grosimea mucoasei, caracteristicile foliculilor ovarieni);

Departamentul de Fertilizare in Vitro: tel. si fax
021.316.1277

Opinii utilizatori

fiv
De Angela pe 12 Februarie 2018

La noi în România întregul sistem sanitar este la pământ și este o mare nedreptate. Tote femeile și bărbații suporta o parte (1/3) din tratamente și nu au dreptul la prea multe încercări. În afară de asta trebuie să îndeplinești o mulțime de proceduri..și poți aștepta ani întregi, de aceea eu cred că am făcut decezia bună cînd m-am adresat la ucraineni, la centrul Biotexcom. Să ne rugăm pentru toți cei care își doresc acest lucru!

Buna ziua!
De Alina pe 25 Octombrie 2017

Vreau si eu o parere despre domnul doctor Niculescu. Va multumesc!

fiv
De Ana maria pe 26 Martie 2015

cat costa o infertilizare invitro cu sperma de la donator? se deconteaza ceva daca st angajata lucrati cu casa de asigurari?
va rog sa ma ajutati imi doresc foarte mult un bebe insa sotul meu nu poate avea copii.va multumesc

Giulesti - cosmarul vietii mele
De Dana pe 22 Ianuarie 2015

Spitalul Giulesti (Panait Sarbu) este si ramane cel mai mare cosmar al vietii mele.<br>Povestea mea incepe stupid in 2004 cand am suferit prima sarcina extrauterina ce a culminat cu o hemoragie interna si un soc post traumatic din care mi-am revenit foarte greu. <br><br>In 2007 am incecat din nou sa raman insarcinata si am suferit din nou o alta extrauterina. Precizez ca in anii 2005-2006 am batut acest spital Giulesti (la doctorul Niculescu) pentru a afla cauza primei extrauterine. Cum era de asteptat nu am aflat nimic. <br><br>In 2007 am facut a doua extrauterina. Am aflat din timp si am plecat catre Bucuresti la domnul doctor Niculescu. Aici stupoare am primit un raspuns care m-a lasat interzisa: "Nu esti insarcinata!!!" (spune doctorul Niculescu) si in loc sa ma interneze in spital ma trimite jos la parter la o femeie care sa imi faca o analiza pentru Beta HCG. Aceasta "MADAME" imi spune ca analiza esta gata in 5 zile in conditiile in care eu insist si ii spun ca testul de sarcina (urina) este pozitiv si deja un doctor ginecolog mi-a confirmat sarcina.<br><br>Am plecat acasa in coditiile in care o sarcina extrauterina nu este niciodata externata. A doua zi am ajuns in urgenta la spitalu Elias unde ulterior am fost operata pentru sarcina extrauterina.<br><br>Nu doresc la nimeni sa treaca prin experienta prin care am trecut. Pe langa faptul ca nu am fost tratata cu respect, am stat intr-un spital infect, am fost tratata cu dispret de o angajata, nu mai pot avea copii deoarece am fost operata in urgenta (am pierdut trompa uterina) la Elias in loc sa fiu operata la paroscopie la Giulesti (sa-mi pastrez trompa uterina pentru o sarcina ulterioara). <br><br>Acum am facut 5 fertilizari in vitro in strainatate si in Romania, toate soldate cu rezultate negative.Mi-as dori atat de mult sa am o trompa uteriana pentru a ramane insarcinata natural. Din acest punct de vedere sustin ca acest spital (Panait Sarbu) reprezinta pentru mine cel mai mare cosmar. <br><br>Am revenit in acest spital in 2012 si din pacate l-am gasit la fel de murdar, am gasit aceeasi oameni de o calitate umana inferioara, am gasit aceeasi mizerie umana, aceleasi cozi si acelasi dezinteres pentru oameni.<br><br>Nu vreau sa va dezamagesc, vreau doar sa trag un semnal de alarma si sa va determin sa va reconsiderati pozitia fata de acest spital. Mi-as dori ca nimeni sa nu treaca prin clipele prin care am trecut eu.

FIV Giulesti
De Danutza pe 03 Noiembrie 2014

Buna fetele. Eu am facut 2 fiv-uri la Giulesti si sunt foarte multumita. Pretul de 1400 de euro nu este decat procedura. Tratamentul il suportati. De asemenea si analizele, dar sunt medici foarte buni. Ca si cost al tratamentului nu va pot spune caci, depinde pe ce protocol va baga: lung sau scurt. Eu am fost pe scurt si totusi m-a dus undeva la 4000 de euro toata chestia (inclusiv procedura). Multa sanatate si succes.

FIV
De Elena pe 17 Septembrie 2014

Buna, Dobrescu Anca si ilenus2009 o sa merg si eu la Giulesti, las adresa mea de mail ca sa vorbim. elena.petre01@gmail.com.

FIV la Giulesti
De Manona pe 13 Septembrie 2014

Buna. Am o prietena care isi doreste extrem de tare copii, dar din pacate nu poate ramane insarcinata pe cale naturala, asadar i s-a recomandat fertilizare in vitro. Aveti cunostiinte care au facut fertilizare la Giulesti? Cam cat costa? Si daca tratamentul inainte de fertilizare intra in costul acesteia, sau separat? M-ar interesa sa aflu care sunt procedurile si costurile. Va multumesc!

FIV Giulesti
De Ilenus2009 pe 26 Iunie 2014

Buna, Dobrescu Anca, mi-ar face placere sa discut cu tine despre fiv, vad ca forumul este foarte vechi, dar sper din tot sufletul sa mai gasesc pe cineva cu care sa vorbesc pe aceasta tema.

M-am hotarat si eu sa merg la Giulesti pentru fertilizare in vitro, am facut toate analizele, o histeroscopie, iar acum urmeaza sa merg pentru dozarea cu progesteron.

FIV Giulesti
De Dobrescu anca pe 06 Mai 2014

Mai e de actualitate forumul? Am si eu nevoie disperata de ceva detalii, pana nu ma lasa nervii de tot!!!

Preturi inseminare si vitro la maternitatea Giulesti
De Mariana Pitic pe 03 Octombrie 2013

Buna, doamnelor. Ce parere aveti de dr. Ion Iont? Nu am ramas insarcinata de 6 ani, desi am urmat o sumedenie de tratamente hormonale. Cu ce analize sa ma prezint la Giulesti? Cat mai costa o ecografie, un consult sau inseminarea artificiala? Scuze pentru atatea intrebari, disperarea m-a cuprins, pentru ca am 33 de ani. Multumesc.

Contact Spitalul Clinic Prof Dr Panait Sarbu Giulesti

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.